06.05.09 :D Lesevake etterpå!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen:) Men jeg skal på skolen etterpå igjen da:-) Fordi vi skal ha lesevake. Lesevake er at man er oppe hele natten og lese. Det skal lissom gjøre slik at vi ungdom skal ha mere lyst til å lese! Men som om jeg kommer til å klare å holde meg våken hele natten!  Først skal vi komme dit, kl.20.00! Så skal vi spise pizza og sette på plass madrassene våres og tingene våres og sånt. Også skal vi lese. Men vi skal gjøre mere enn det, men vi vet ikke hva! mEN men.. :-) Men for å prøve! å holde seg oppe hele natten, må jeg ha masse godteri! Slik at jeg ikke blir trøtt! Kanskje jeg blir hyper;) Neida.. Blir vel nesten aldri det jeg da:D Men men..
Men vi får fri i morgen(torsdag) heldigvis! Det blir deilig! For torsdager er verst, med lekser og alt sånt! Så jeg er glad vi slipper den skoledagen:) Og vi har ikke akkurat noe særlig med lekser til i morgen, pga lesevaken. MEN! Vi må stå opp eller hvis vi sovner da:S kjempe tidlig! Fordi vi skal ut defra fra klasserommet kl 08.00, pga at alle de andre på skolen skal ha skole.. Så da kan ikke vi være der! Tenk om vi hadde vært der, og ligget der på madrassene våres, og sovet! Også står pultene og stolene våres ute på gangen, tror jeg de skal stå:) Det funker ikke! :)
Men men! Er sulten jeg:) tRor jeg skal gå å ta meg noe å spise! :-)

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits