Fransk!

Nå sitter jeg på skolen, og har fransk:-) Linda er ikke her i dag, siden hun er på tur med a-klassen tror jeg?? Men uansett.. Så er Hafftor og Dag-Steiner her. Og Hafftor er lissom vikaren vår da! Også skulle vi gjøre noen oppgaver i fransk, på nettet, som lå ute på fronter. Men nå kan vi gjøre hva vi vil. Og uansett så er jeg ferdig med alle oppgavene der. Så jeg sa, hva skal jeg gjøre hvis jeg er ferdig med ALLE oppgavene(og det var mange assa! og jeg gjorde dem til og med om igjen!) og da sa han at vi skulle gjøre noe annet på datan. Og da spurte jeg om vi kunne gjøre hva vi ville... mEN SÅ SA HAN AT DET MÅ VÆRE NOE MED FRANSK Å GJØRE.. Men så fant vi ingenting, så da kunne vi heller gjøre akkurat hva vi ville:-) Lurer på hva tyskelevene gjør nå jeg.. Kjeder seg?.-) Og engelsk fordypningselevene..?
Jeg skjønner ikke hva de syns er fint med tysk! Man sier jo at man snakker mer fransk og spansk enn tysk i verden!! Så.. Også snakket Hafftor, Dag-Steinar og Daniel i sta da.. Og da snakket de om at jenter kan bli sjarmert eller noe, i Daniel og like han og sånt siden han kan snakke fransk. Og da sa de også at man kan hvertfall ikek snakke tysk, for å få draget på damene! Og de syns nok TYDLIGVIS! at ikke tysk er et pent språk, og da er jeg helt enig med dem!! Og akkurat nå sitter Daniel, Nataniel, Dag-Steinar og Hafftor og ser på en film på youtube eller noe. Og den er tygligvis veldig gøy! Gjett om de ler her assa! :-) Ida-Cecilie ser tydligvis også på det! Og hun syns det også er morsomt. Men jeg vet ikke hva Mikkal og kAMILLA GJØR DA.. Mikkal ehm? vet ikke! Kamilla? sitetr stille foran pcen! ?? Kanskje hun også er på blogg.no. ?? vet da ikke jeg! :-) Men jeg må si de har det gøy her! Hafftor: HA HA HA HA HA! Og nå sa han nettopp: Er dette den beste timen dere har hatt eller? Og de bare: den beste fransk timen? Jeg bare sitter her og skriver jeg:-) Sier ingenting jeg! :-) :-) Kamilla ser på FanThomas!? Spurte henne nettopp:-) Men nå ringer det vel snart ut!?? om 1 min. ? :-) ^^, Nå ja!

--> BLOGGES! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Én kommentar

Amalie Håkonsen

14.05.2009 kl.14:24

: pp
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits