Gratulerer med dagen Norge!

Gratulerer! I dag er det den 17.mai! Men fra og med i dag feirer vi ikke bare 17.mai på grunn av at grunnloven ble til, men også at Alexander Rybak vant MGP! I dag den 17.mai, kl.00.08  ble det erklært at Alexander Rybak har vunnet MGP 2009! Gjett om vi ble glade! Han vant med over 300 stemmer, og over dobbelt så mye som nummer 2 fikk! Med en gang pappa kjønte at Norge har vunnet, så tok han fram champagnen! Vi feiret med champagne og brus! Jeg, Didrik, mamma, pappa, Knut-Egil og Nina skålte og var glade! 

I sta gikk jeg i tog, og etter det var vi på frokost hos Knut-Egil og Nina! Eller mamma og pappa er der fortsatt. Men jeg, Didrik og Sofia er hjemme akkurat nå, og skal gå bort dit igjen etterpå, og spise kake:-) Men senere i dag skal jeg på Gaustad, g så skal jeg på tivoli:-)

Hipp hipp heisann hurra! Alexander Rybak har vunnet i dag!
Hipp hipp heisann hurra! Norge har bursdag i daaaaaaaag!

GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!

- Blogges <3
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits