Norsk tentamen!

I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Jeg var veldig trøtt i sta. Og det var overskyet i sta, men nå er det sol! Og jeg har vondt i foten fra i går! Fordi da jeg løp over hagen, så tråkket jeg ned i en ,... ja? hva skal jeg si+ bulk? et hull i bakken! Og jeg løpte fort, også plutselig bare boing! rett ned i dumpen! Så jeg har vondt i foten:-(

Men! I morgen skal vi ha norsk tentamen! Hele dagen. Jeg skal sitte på klasserommet vårt, heldigvis! Mens halvparten av klassen skal sitte på et annet klasserom! Men vi får heldigvis spise godteri som vanlig på tentamen da! Jeg har ikke kjøpt noe i butikken.. Men det trengs ikke! Fordi jeg har noe sjokolade her hjemme fra før! Noe twist, m-nøtter og melkesjokolade:-D Holder det:-) 

Men. Ikke noe mere?

--> BLOGGES! <3 
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits