Fingerfamilien:-)

Det var en gang en langefinger som het Bob, og han hadde en langefinger bror som het Bill. Bob og Bill var single. Men en dag fikk de seg en dame vær! Bob giftet seg med pekerfingeren Lina, mens Bill giftet seg med pekefingeren Tina, som var søstra til Lina! En dag fikk Bob og Lina en sønn som het ringefingeren Phillip, og samme året fikk Bill og Tina en datter som het ringefingeren Phillipa! Bob, Lina og Phillip og Bill Tina og Phillipa var en lykkelig familie på tre! Noen år senere fikk Bob og Lina en datter som het lillefingeren Sofie, og samme år fikk Bill og Tina en sønn som het lillefingeren Sofus. Bob, Lina, Phillip og Sofie og Bill, Tina, Phillipa og Sofus var en lykkelig familie på 4! Noen år senere fikk Bob og Lina en til sønn som het tommelen Tim, og samme året fikk Bill og Tina en til sønn som het tommelen Jim! Bob, Lina, Phillip, Sofie og Tim og Bill, Tina, Phillipa, Sofus og Jim var en lykkelig familie på fem. 
Bob og Lina elsket hverandre og det gjorde også Bill og Tina. Men en dag ble Phillip og Phillipa kjærester, og de kysset. Dagen etter ble Sofus og Sofie kjærester, og de kysset. Dagen etter der igjen ble Jim og Tim bestevenner, og senere fant de ut at de var homser, og de ble kjærester og så kysset dem! 
Men en dag fant alle barna ut at de var i familie! Siden Bob og Bill var brødre, og Lina og Tina var søstre! Alle barna ble så triste, så de tok alle sammen selvmord! Da ble foreldrene veldig triste, så de tok også selvmord.

Og snipp snapp snute, så var det merkelige eventyret ute!    

tommelfamilien
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits