Matte tentamen:-l

I dag hadde jeg mattetentamen:-l Det gikk?? Greit håper jeg:-) Jeg ble faktisk ikek ferdig! Jeg fikk ikke gjort de 3 siste oppgavene. Så jeg missa 8 poeng! Nå ja, det er da ikke så viktig! For karakterene i 8 telles ikke da. Det som er meningen er jo at vi skal lære noe, og huske det til 10:-) Da karakterene virkelig tells! Men. I dag har jeg begynt og spille AQW som Didrik kaller det. Det er ikke sånn super morsomt, men men:-) Jeg er på nivå 3 da:-D Det er nesten som DF. Det er nesten akkurat det samme, bare at AQW kan man chatte med andre. Didrik sitter og spiller det nå:-) 

I sta spiste jeg iskake, som Sofia har vunnet på 17. mai. Eller hun vant ikke en iskake, men et gavekort:-)
Det var godt:- ) I morgen skal Did og Sof ha prøve dag på skolen min. I morgen og i over i morgen.. De gleder seg tydligvis, og Sofia driver å finner frem klærna hun skal ha på seg i morgen! Og hun har lyst til å låne et kjede av meg, men jeg sier NEI! .......................

Etterpå skal jeg se på 24 som vanlig:-) Spennende:-) Og jeg må vel gå gjennom fransk glosene en gang til etterpå:-)

Men blogges da!
Hade<3  
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits