Ny lærer:-o

I dag var 7 klassingene her på sånn prøve dag igjen. Det var i går og i dag. Men i morgen er de heldigvis ikke der. Fordi vi ble nemlig kasta ut av klasserommet vårt, så nå kan vi få det tilbake igjen:-D

Men til poenget! I sta , i siste time faktisk, kom Katrine inn i klasserommet. Jeg trodde det var noe med matta, siden vi har henne i matte! Men nei. For det er det at Hanna, lærern vår skal slutte, og starte på en annen skole til etter sommeren! Så vi skal ha en ny lærer! Og det er Katrine! Med en gang hun sa det ble jeg kjempe glad:-D Og hun fortalte også det at hun hadde lyst til å ha oss i RLE, så hvis vi får henne i rle, trenger vi ikke å ha Stig lengre! Da Katrine sa det jublet hele klassen! Men da vi fikk vite at vi ikke skulle fortsette med Hanna, begynte noen par og gråte, men ikke jeg! Men det blir spennende å få en ny lærer, og vi kjenner jo henne fra før av, siden vi har jo henne i matte!

Men gleder meg! og... ja??

Blogges! -Emma <33  
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits