Sommer og sol og snart Bolærne:-)

I dag har jeg og Ingelin laget en film som heter <<Sjebnens amulett>>.
Vi er ferdig med alle klippene og sånt, men vi må bare lage rulle tekst osv.
Det skal vi gjøre neste gang Ingelin er hos meg:-D
Ingelin sov over hos meg fra i går til i dag.

I går så vi på 2 filmer:-) Finn far og gameplan:-)
Og i dag lagde vi jo film, og pappa og Johan skulle ut med båten, og de er fortsatt ute og kjører. Men jeg og Ingelin satt på med pappa i båten, og han kjørte oss over til marinaen. Og vi fikk penger av pappa, så vi kjøpte oss en daim-is hver:-D Og vi gikk opp til stallen, for å se om Amalie var derxD Siden hun pleier å ri der, så.. Men vi ante ikke hva klokka var daxD

Men nå er det bare jeg som er her. Ingelin er blitt hentet, pappa er ute med båten, Didrik er i bursdag på badeland, Sofia er og sover over hos Jeanette, og mamma er i Halden... Så... Bare meg. Og kattene da. Eller de er kanskje ute da!! ?? 
:-)

Gleder meg til mandad:-) Da skal vi til Bolærna med klassen:-) Skal sove der i telt fra mandag til tirsdag. Håper det blir fint og varmt vær. Akkurat sånn som det er i dag. I dag er det deilig og varmt! Men har vel ikke mer å skrive om?

Hade da!

      
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits