Søndag:-) Sol:-) Og en død homle;(

I dag har jeg.... Ehh.. Jo.. Ingelin har vært hos meg, og Jeanette var hos Sofia:-) Og vi lagde en ny versjon av Gossip Girl, og så hadde vi piknik, og det varte ikke lengexD Og etter det, spilte vi monopol:-) Og vi gadd ikke å spille ferdig, men Didrik så det ut til å ha vunnet, siden han hadde mange hus og hotell. Og så hadde vi papirfly konkurranse. Vi lagde papirfly, og jeg lagde premienene:-D Men så måtte Ingelin dra,,, og da flydde jeg for henne:-)  Jeg vant faktisk:-) Jeg trodde Didrik skulle vinne jeg, siden han hadde et skikkelig bra fly! Men så vant faktisk jeg:-)
Men så ville Didrik ha omkamp, og da lagde han et stoort fly! Men etter papirfly konken. Da? .. Gjorde jeg noe.. Husker ikke hvaxD Men uansett, senere, så var jeg nede på kontoret, og på kontoret lå det en homle! Og da tok jeg homlen i en boks, også tok jeg den ut! Men det viste seg at den ikke kunne fly, siden den bare lå på gulvet, her inne på kontoret. Men jeg fant en blomst, som jeg la den oppå. Men så tenkte jeg det: Tenk om den skal ned, og ikke kommer seg ned... Så derfor la jeg den på fjellet. Men da kom mange maur, og begynte å spise på den tror jeg! :( Og da tok jeg homlen og la den i boksen igjen, og så tok jeg å la den på et annet gress, der det ikke var så mange maur. Men da var den halv død;( Men så tok jeg å prøvde å få den opp på en blomst, med noen stilker, fordi jeg ville ikke ta på den, og spess ikke skvise den! Jeg fikk den oppå en blomst da. Og jeg la mange blomster rundt den. Og da så jeg ikke at den rørte på seg lengre. Og da tror jeg at den døde. ;( Jeg kalte homlen for Tappelina, siden den var Tapper.
Så gikk jeg inn, og spiste. Og så snakket jeg om homlen, og så ble jeg lei meg;( Jeg likte virkelig Tappelina! ...
Men så tok jeg å viste Sofia Tappelina, og jeg sa noen ord til henne(tror det var en hun). Og så kom det plutselig en bil. Og det var Sara og vennene hennes som kom for å si hei, og de hadde vært på Hvaler.
De er her fremdeles..

Men har tenkt til å finne på noe med Amalie i morgen:-) Skal bli med henne hjem tror jeg;-) Ja.. Det var nok det ja:-)
Ja det var detxD Eh..? Ja:-) Men har lyst til å se om Tappelina fortsatt ligger der ute. 

Blogges da, og her er noen bilder fra i stadxD

 bilde 2286
Didrik og Sofia som spiller monopol:-)

bilde 2296

Meg, papirflyet mitt, pokalen min og diplomet mitt:-)

bilde 2297

Didrik med medaljen, diplomet og det svære flyet hans:-D

<3
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits