Bading, grilling og masse kos:-)

Nå har jeg vel ikke skrevet på en liten stund eller hva?
Det er fordi at jeg er alt for opptatt med å ha SOMMERFERIE!:-)
På tirsdag, så koste vi oss, og så sluttet vi tidlig. Vi feiret med en stor is for at det var ferie, jeg og Amalie altså:-) <3
På onsdag, da var Ingelin og Amalie hos meg, og vi bada og lekte gjemsel og litt sånt.
På torsdag( i går ) hadde pappa bursdag, vi måtte vekke han kl. 08.00, siden han skulle på jobb. :-) Også bada jeg med Amalie:-)

I dag, så vet jeg ikke hva jeg skal? Bade iallefall:-)

Kanskje jeg og Amalie skal finne på noe sammen for 5 gang på rad:-) ??

Men, på ? tirsdag! Da var jeg hos Amalie, og da tok vi noen bilder:-) Og jeg har dem på pcen, så det kommer noen bilder under:-D Og etter vi hadde vært hos Amalie, gikk vi til meg, og da var Steffen og Jan her. 
Så dro Amalie hjem når hun måtte hjem. Og på kvelden, dro vi ( jeg, Didrik, Sofia, pappa, Jan og Steffen) med båt for å se santansbål. Og vi venta lenge på å se et sånt stort bål. Men så gadd vi ikke å vente lenger, så vi fant heller ut at vi kunne dra hjem, tenne på peisen, nede ute, og grille marshmellows:-) Så vi kjørte med båten til engelsviken, for å kjøpe marshmellows der på Joker. Men på veien så falt den ene delen av det sete på båten, av og mæka rett inn i ansikte på Sofia. Og Sofia fikk vondt da stakkars. De kjørte jo veldig fort. Og sist og ikke minst er at Sofia er redd for å kjøre båt!! Stakkar:-( Men så kom vi bort på engelsviken, og vi fikk penger, og løp bort til Joker. Men da var Joker stengt! Vi var 10 min. for sene! For Joker stengte kl. 21!
Men så kjørte vi hjem. Og Didrik og Steffen tok noen sykler, og syklet det forteste de kunne, bort til Rimi. Og de rakk det akkurat! Det var da 15 min. Til det stengte! Men de rakk det! Da de kom tilbake, hadde de kjøpt marshmellows, ostepop, som var kjempe vonde"! Ekle! Og ja.. Og crsipo, pops, tyrkisk peber og noe annet godteri.
Og vi grilte marshmellows, og prøvde å grille marshmellows med sjokolade. Det var jo godt det! 
Men siden de tyrskiske peberne lå såpass nærme peisen, smeltet de litt! Og jeg prøvde å sette dem i kjøleskapet, sånn at de skulle stivne! Men så spilte vi monopol. Og så sa pappa at det var bål borte på Lervik stranden! Og vi gikk bort der for å se på det da! Og da vi kom bort var det en hel gjeng med pensjonister! Bare pensjonister faktisk! Blant annet var gamle rektoren fra barneskolen der, konen hans, Eldrid som også har vært lærer på barneskolen, Svein som er lærer på barneskolen, + mange flere gamliser!
Så gikk vi tilbake til huset. Og vi sende en tale meld. til Amalie. Der Steffen sa dette litt sånn homsete:
Halla Amalie! Sover du? Hva driver du med? Hvis ikke du sover, vil du bli med oss ned på bålet på Lervik stranden? Hilsen oooooooos, BFF. Men BFF kom ikke med på opptaket av en eller annen rar grunn.. ??
Men Amalie hadde visst lagt seg. Kl. var 23.30.. Så vi fikk ikke svarxD Også dro Jan og Steffen til hyttan sin, og så la vi oss kl. 00.30. Neste dag, så skulle jeg ta en tyrkisk peber inne i kjøleskapet, men da var de blitt helt klissete! Og de var ikke særlig godexD Også senere så bada jeg, og bla bla bla:-)

Men nå gidder jeg ikke å skrive mer på dette laaange innlegget! Så her er heller noen bilder:-) !

Blogges <3

sommer 09

Sommer 09 <33

3 kommentarer

Amalie Klevås Håkonsen

19.12.2010 kl.17:35

savn <3

Emma

20.12.2010 kl.15:19

Amalie Klevås Håkonsen: mhm <3

Amalie Klevås Håkonsen

02.02.2011 kl.13:05

åå, så fine bilder <3<3<3 NÆT
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits