Norge - Sverige - Danmark

På lørdagen dro jeg til Göteborg, og fra Göteborg dro jeg og familien min faktisk, med Stena Line, til Danmark. Vi var på et hotell som het Skagen Strand, som lå utafor Skagen by. Der var det fint:-) Mange aktiviteter man kunne gjøre. Vi badet i badelandet der, og akte mange ganger i sklien på badelandet der:-) Vi spilte botcha, tennis, minigolf, ping pong og chak med store brikker:-)
Og vi var i Skagen by, og vi var på Sandormen på Grenen. Og bla bla bla. Kjedelig å skrive alt jeg har gjort!
Og når vi dro hjem igjen, kjørte vi med Stena Line, og denne gangen var det en annen båt. Den båten hadde større plass, og jeg spilte wii og spilte på sill-automater, og jeg hadde først 3 kroner, og det endte med at jeg nå har 30 kr:-)
Jeg har flaks. Det har jeg alltid hadt. Mens Didrik og Sofia vant ingen ting. Så var vi i Sverige. Vi dro til Hölekind, og vi bodde i ny-moderne leiligheter. Og bla bla bla! Og jeg har gjort mye! Men her kommer det noen bilder, det er morsommere å se på bilder enn å lese!!!

bilde 2436

Meg på resturanten på hotellet:-)

bilde 2437

Meg og Sofia på resturanten:-)

bilde 2447

Meg, foran et bildexD De bildene på resturanten likte jeg virkelig:-)

bilde 2450

Noen av bildene:-)

bilde 2443
Enda et bilde. Jeg brukte ikke blits..

 bilde 2453

Meg med isbjørn isen. Mamma kalte den for hello kitty isenxD :-D
bilde 2455
IKKE SPIS DENNE ISEN! dEN SMAKTE DRITT! DET ER TYRKISK PEBER IS!
Didrik og Sofia kjøpte isen, og de kastet denxD

Men gidder ikke å legge inn flere bilder. Så det kommer en video istedet over!

Blogges:-)
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits