Forsinket 4 timer! Hallo! Nå sitter jeg på en flyplass resturant fordi flyet vårt er forsinket 4 ti

394517-1-1280009731944.jpg
Forsinket 4 timer! Hallo! Nå sitter jeg på en flyplass resturant fordi flyet vårt er forsinket 4 timer! Hvis ikke hadde jeg vært på flyet nå. Når vi setter oss på flyet etterpå, det er da vi egentlig skulle ha vært hjemme. Ellers i dag har jeg solt meg, badet og gått i butikk gatene. I går og i forrige gårds var vi på resturant sammen med noen andre folk. Jeg snakket mest og sånt med endre som er den ene sønnen.Etter resturanten i går dro vi på hotellet til de folka, og tok oss en drink. Og jeg smakte forresten på tyrkisks pepper drikke med vodka? Eller noe sånn alkoholgreier i går. Det var syko sterkt! Men jeg skal blogge masse når jeg kommer hjem:)Forresten, på bildet ser du armen min og det er endre som har tegnet meg. Du ser det ikke på godt men... Men nå sier jeg blogges og jeg forteller masse når jeg kommer hjem!Klem Emma<3
2 kommentarer

lizelp

25.07.2010 kl.00:18

Haha, ååå, hater når fly er forsinka. Skulle til tsjekkia her om dagen, 3 timer forsinka :p YESSS; alt jeg ba om liksom :-)

Awh, tyrkisk pepper!! Vet om en drink jeg skal smake hvertfall!

marhav

25.07.2010 kl.10:45

så dumt at du var deri 4 hele timer !

det var sikkert kjedelig, bra du er hjemme nå.

hils sofia også <3

klem Tiny og Marhav
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits