Nytt design og ny header!

Hei hei ♥

Etter flere timers blogg-jobbing, er jeg ENDELIG ferdig med blogg designet mitt! Det var hele tiden noe som ikke ble slik det skulle, også fant jeg ikke alle kodene jeg trengte på nettet, så jeg måtte finne det ut helt selv! Så nå er jeg ganske så sliten, av å sittet å holdt på med en million html koder i flere timer? strekk! Har fått vondt i ryggen til og med.

Her ser dere før og etter bilder av bloggen min: FØR


Etter: 


Den nye headeren tenker jeg at bare er midlertidlig, så det kan hende jeg får nye header ganske snart igjen! Kanskje jeg får noen bilder i morgen. 

På det nye designet mitt, er bloggen myeeee bredere, og jeg bare ELSKER bred blogger! For da får jeg plass til så mye mer, da har jeg plass til å skrive helt ut på linjene uten å ta enter selv, og jeg har plass til enda større bilder på bloggen! Jeg har også helt nye knapper nå, til og med en facebook knapp, som går direkte til facebook siden min!

Hva syns du om det nye designet mitt?


3 kommentarer

Silje

28.08.2011 kl.20:23

Det var fint :)

Chigg - med Emma og Juliane

28.08.2011 kl.21:28

fint :-)

Pretty Little Liars

29.08.2011 kl.20:41

Kjempefint design! :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits