Når ble Halden toget Göteborg toget?

Hei hei ♥

Er hjemme igjen nå dere, bare så dere vet det. Kom hjem fra Endre i går, savner kjekken allerede♥ Skyper med han nå da, og han er syk stakkars. 

I går så rakk vi bussen fint til Sandvika, og vi rakk akkurat toget til Oslo, og vi hadde rekket toget til Fredrikstad også, HVIS jeg hadde visst at det var Göteborg toget jeg skulle ta og ikke Halden toget. Stod rett vedsiden av det, men stakkars lille meg visste ikke det da! Så da ble det en time ekstra i Oslo med Endre. Vi kjøpte Ben&Jerry iskrem, godteri, cookies og nudler! Det er visst nuddlene Endre ble dårlig av, jeg spiste ikke det. Stakkars, matforgiftning da!


Stakkars Endre, ser helt mongo ut pga mobil kameraet, hehehehhee. Neidaa! Men jeg er ikke så flink til å ta bilder med mobilen..


Matforgiftet nuddler!!
Ben&Jerry's♥

Har det samme skjedd med deg, som meg om tog greiene før? OG liker du Ben&Jerry's? 


3 kommentarer

Christine Marie

03.10.2011 kl.22:24

hehe, det har vært sånn leeeenge, men du er kanskje litt ung til å ha fått det med deg :) Jeg vet ikke om du flyr mye i Oslo jeg, men i hvert fall vært sånn sia jeg var 15-16 år og nå er jeg jo 23 :p

Men det har noe med at det er NOEN ruter som går Oslo - Gøteborg, mens andre går Oslo - Halden :) Men det har du vel lært nå?

Viktigste er jo at du kom deg hjem! Var værre med meg når jeg var 16år og sku ta 22 toget hjem, men ringte mamma og spurte om jeg kunne ta 23 toget hjem , med mye om og men så var det ok - også ble klokka 23 , men det gikk ikke 23 tog a get, så måtte være der te 00:00! IKKE populært i heimen :p

Kristin

04.10.2011 kl.09:34

Koselig, da!
ben and jerrys ...... himmelsk .......<3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits