The End

Hei hei ♥

Nå har jeg nettopp sett ferdig National treasure: book of secrets? Med Didrik. Og nå har jeg tenkt til å legge meg! Blir så trøtt på skoledagene, lange dager der jeg står opp så tidlig! Men først tenkte jeg å skrive litt om hva jeg gjorde i slutten av høstferien!

På lørdag var vi først nede i Ringebu, der det var Fårikal festival! Skikkelig.. bonderisk? Haha. Senere kom Kaja til oss, og vi satt vel og snakket for det meste. Og surfet litt på nettet. Og så dro vi på middag hos noen andre vi kjenner som har hytte på fjellet. Vi spiste god mat og masse digg, badet nakenbad i boblebadet, ute i mørket selvfølgelig, også sov jeg og Sofia over. Dagen etter spiste vi frokost, ble kjørt til hytta, så vasket vi og pakket og dro hjem!


Meg og Kaja!♥
Sofia som tegner.

I boblebadet før vi kledde av oss, haha. Satt ikke helt naken, bare uten overdel etterhvert;)


På natten.

Men nå er det tid for senga! Natta folkens. Hva gjorde du i høstferien?


2 kommentarer

anze

11.10.2011 kl.17:15

Jeg bare slappet av og var med venner :)

Kristin

11.10.2011 kl.18:09

det så sinnsykt koselig ut :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits