Idrettsdag på Kongsten

Hei hei ♥

I dag har jeg vært på idretts dag på Kongsten! Glemmen vgs har visst idrettsdag en? gang i året eller noe, som de har på Kongsten hallen! Man kan enten spille fotball, innebandy eller volleyball. I tillegg kan man svømme, spille bordtennis eller bowle om man har tid! Men vi fikk ikke bowlet idag, siden bowling hallen var stengt for oss.. Kjipt!

Klassen min deltok på volleyball, og vi var ikke så verst heller! Vi var forsent ute til første kamp, siden vi fikset oss og skiftet, så da tapte vi automatisk, utrolig kjipt siden vi hadde så lyst til å spille! Men så spilte vi en kamp, og den vant vi med over 10 poeng! Men den siste kampen vår tapte vi, med bare 3 poeng under da.. Så satt vi for det meste enten i kiosken eller på tribunen, siden vi fikk ikke lov til å dra hjem før klokka 14.00. 


Meg i grønn t-skjorte, svart tights, stor dott.. 


Super Emma tar ballen! Wohooo....


Øverste bildene tatt fra Benedicte i klassen!


Masse folk!
Mobil kvalitet bilder - hvis dere ikke skjønte det.

På volleyballen var det meningen at man skulle kle seg ut som noe, hele laget. Vi var noen slags soldater? Vi bare kledde oss i litt kamuflasje klær og tegnet svarte streker i ansiktet! Det var mange andre bra kostymer der idag da.

Har du hatt idrettdag idag, eller i det siste?


3 kommentarer

♥heidiijh

18.10.2011 kl.20:17

hadde det for leeenge siden på skolen :)

daniella - kommenterer tilbake !

18.10.2011 kl.20:18

vi har hatt det for lenge siden ! :D
har hatt de for lenge siden :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits