Spørsmål på bloggen

Hei hei ♥

Har fått noen spørsmål på bloggen i det siste, og noen ganger får jeg så mange kommentaren på en gang, så noen ganger kan det hende jeg overser en kommentar, også er det et spørsmål som jeg da ikke har sett før nå. Så her er bare svar på noen spørsmål som er stilt på bloggen min. 

Jeg får faktisk veldig ofte spørsmål om jeg kan lagde danse sminke eller til vanlige sminke- video, og det har jeg nå gjort! Se på kategorien videoblogger, der ligger begge delene. Også et spm som er blitt stilt mange ganger, er hvilke program jeg bruker til å redigere filmer, og jeg får faktisk spm om maten jeg spiser, eller mat og mat, boller og godteri.

Hvor lagde du headeren??
Jeg har laget headeren min selv på Adobe Photoshop CS5 som jeg da har på macen min!

 

Hva synes du om Dr. Martens sko?


Jeg elsker de! Syns de er kjempe kule, har noen alla slike i grå, men har tenkt til å få slike svarte også!

 

 

Er det sånn at det er mange eldre enn deg i klassen? sånn 19 og 20 ogsånn?

Nei, det er det ikke. I klassen min er det bare folk som er født i 94 og 95. Men det er noen eldre folk i de andre klassene på linjen min, men vet ikke om noen er over 18 år?

 

Men teaterbolle? høres spennende ut? Hva er forskjellene på det og en vanlig bolle? Bare formen eller?

MATPRAT!.. Ja, det er nesten det samme som kanelboller, og alle vet jo hva det er, ikke sant!? Men ja det er formen er annerledes, også er det jo sukker og kanel i de! Smaker utrolig godt! Pleier å kjøpe det på Brun bakeri?

 

Fin videoblogg. Hvilket program bruker du? ;-)

Til å redigere filmer, så bruker jeg iMovie, som følger med til alle macer. Men du kan ikke laste det ned til vanlige pcer.

 

Er det noe mer du lurer på, så bare spør! 

 


Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits