Lage styrke program

Hei hei ♥

Nå lager jeg styrke program som jeg skal ha klart til i gymmen i morgen! I gymsalen på skolen har vi eget styrke rom med masse bra apparater, vekter, løpemøller osv! Så dette skal nok bli bra gym! Men ulempen er at jeg må lage programmet selv da, at jeg må skrive ned alt i en rekkefølge og hvor lenge jeg skal gjøre hver øvelse! Så da er det bare å komme i gang da!


Emmas desperate forsøk på å finne ut hva noen av apparatene heter..


Og sååå normal


Begynner å bli dritt lei av at jeg ikke har speilrelfkes kamera nå. Og jeg vet faktisk hvordan det er å ha det, det er himmelsk! Kjæresten min har et, og han bruker det nesten ikke til og med! Jeg fikk bruke det mye i sommer siden vi var mye sammen i sommerferien!

HAR DU NOEN STYRKE TRENINGS ØVELSER SOM JEG KAN HA MED I PROGRAMMET MITT?


3 kommentarer

Frida - Foto og Hverdag

09.11.2011 kl.20:41

Nopp! Sorry! Men jeg og veninna mi skal nesten gjøre det samme, bare at vi finner på ting vi skal gjøre i gymmen, så vi er på en måte gymlærere for en dag.. hihi

Kristin

09.11.2011 kl.20:58

kult! morsomt bilde :)

s i l j e a n d e r s e n

10.11.2011 kl.06:57

Kommer ikke på noe, nei. Du har utrolig fine øyner!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits