230 situps på en dag

Hei hei ♥

Fyttigrisen, nå verker det i hele kroppen! Og det kan jeg skylde på vektene og trenings apparatene på skolen for! For i dag har jeg nemlig hatt styrkeprogram i gymmen, som jeg har lagd selv. Og senere så var jeg på danse trening! Så nå blir jeg sikkert kjempe støl i morgen, kjenner det verker skikkelig i ryggen!

På dansetreningen idag, hadde vi en trener som heter Helene, en annen enn vår faste trener. Og vi tøyde masse spagaten, vi tøyde masse rygg og øvde på backcatch, og hadde litt styrke og spenst i tillegg. Også danset vi singel, slow og dobbel som vanlig.


Sofia, halvveis død

Søte Fride

Ja, sykt random bilde daa. Lå på gulvet, løftet opp kameraet og tok et bilde.

Tok bare de tre bildene på treninga idag, men jeg filmet, eller Sanne filmet! Faktisk.. Men jeg legger ikke ut videoen nå.

Forresten, overskriften: JA JEG HAR HATT 230 SITUPS IDAG! 210 i gymmen, 20 på treninga, haha! MAGEMUSKLER! 

Har du trent idag? Hvilken kroppsdel har du mest muskler i? 


4 kommentarer

Helene Rutle

10.11.2011 kl.22:49

Jeg trener ikke, hehe :)

Kamilla Haaland

11.11.2011 kl.00:59

Så flink du er!

Jeg prøver å trene litt, men kommer liksom aldri helt i gang med det...

Merete Sandelin

11.11.2011 kl.04:27

sv; Oi shit, så utrolig trist! :/

Takk for at du delte noen av opplevelsene dine, synes det er så spennende å lese :D er skikkelig skummelt slike ting, men samtidig veldig spennende og interessant!

Kristin

11.11.2011 kl.09:19

kult! jeg tar sit-ups hver dag :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits