Twilight breaking dawn og skolekonkurranse

Hei hei ♥

Unnskyld for at jeg ikke har blogget siden lørdag, men jeg har bokstavelig talt hvert helt opptatt siden fredag! Hadde en kjempe fin helg da, full med planer.

På fredag var jeg på kino premieren av Twilight Breaking dawn, del 1, sammen med Line og Amalie! Søstra mi, Sofia, og kjæresten min Endre var også på kinoen, men de satt ikke sammen med oss. Endre var der med Sofia, og jeg skulle ha litt venninnetid. Filmen var fin! Men det var noen skikkelig teite scener i den, men jeg elsket bryllupet! 

På lørdag var jeg på skolekonkurranse, altså dansekonkurranse kun for danseskolen min! Jeg var med i slow og i singel. Jeg er egentlig ikke noe særlig flink i slow, jeg danser det ikke fast men liker å gjøre det for moro skyld på skolekonkurranser. Det endte med 5. plass i singel og 6. plass i slow! Resten av lørdags kvelden og søndagen gikk for det meste ut på å være sammen med Endre og bare slappe av. Tok ingen bilder på fredag, men har masse fra lørdag.


Det var noen få bilder av de flere hundre bildene jeg har. Tok 675 bilder den kvelden, men slettet over 200. 

I går var jeg opptatt med skolearbeid, og å lese ferdig en bok, og idag har jeg startet på neste bok, fortsettelsen! Leser House of Night bøkene, er på nr. 8 nå! Kjempe bra bøker, og utrolig spennende! Men nå skal jeg lese litt til og så må jeg øve til en matteprøve!

Har du sett Twilight breaking dawn del 1, hva syns du om den?


2 kommentarer

asskfriends.blogg.no

22.11.2011 kl.18:42

fine bilder, elsker kostymene !:)

Kristin

22.11.2011 kl.21:12

kult!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits