Ukens blogg

Hei hei ♥

I forrige uke startet jeg med ukens blogg/ukens spørsmål, der du kunne bli det ved å svare på kun et spørsmål! Og så skulle jeg trekke ut en av bloggerne som hadde svart på spørsmålet mitt, og den heldige vinneren får da denne uken en blogg vurdering! Og den heldige vinneren er: 


Katrine/awesomeeeee.blogg.no ! (Jeg brukte forresten random.org for å trekke vinneren hvis dere lurte, helt random). 

Hennes svar på hvor hennes drømmereise gikk til, var USA, Hawaii og Fiji! Har lyst til å dra dit selv, ser så fint ut!

Så her kommer da premien din, nemlig en bloggvurdering! 

Header: Dette er jo en del av første inntrykket på en blogg når en besøker bloggen din for første gang. Headeren din var helt grei, du har jo ingen bilder på den, men den var heller ikke kjedelig! Jeg likte skriften på headeren, og den var faktisk litt kul!

Design: Fint og enkelt design, veldig oversiktlig og ryddig! Dette er bra! Bloggen er også passe bred, og det er bra, for da har du plass til store nok bilder i innleggene dine. 

Innhold: Jeg syns du skriver bra, og ikke meninsløst. Jeg syns også du legger litt humor og random setninger i innleggene dine, noe som bare er positivt, elsker å lese innlegg som får meg til å smile, og ikke sovne! Du skriver passe grei lengde. Ikke for langt, ikke for kort. Du har også bilder til alle innleggene dine, som er et super GIGA +! 
Innlegg kan NESTEN aldri bli kjedelige når det er med bilder! Bildene er også bra nok størrrelse, og passer til det du skriver!

Helhet: Headeren og designet passer bra sammen, men headeren er kanskje litt for enkel. Du skriver bra, og om noen interessante ting. Jeg ser du har blogget om muffins og godteri, som absolutt ikke gjør meg noe, elsker godteri og mat! Men det er kanskje kjedelig for andre, hvem vet? Fargene på bloggen din passer også supert sammen!

Karakter: 5- ! (Minusen pga. jeg syns du kan ha en header med litt bilder i :)) 


(TRYKK PÅ BILDET OG BESØK BLOGGEN TIL KATRINE!) 

Hva syns du om bloggvurderingen, og ikke minst om ukens spm/blogg. Hva burde jeg spørre om neste gang?


 

3 kommentarer

Thea Mariel

23.11.2011 kl.19:41

virka bra ! :D

Marhav

23.11.2011 kl.20:13

Kult :P

Katrine

24.11.2011 kl.16:07

:D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits