Jul i Bærum

Heihei ♥

Fra lørdag til søndag i helgen var jeg hos kjæresten min! Som bor i Bærum. Han var så snill og hentet meg i byen, altså Fredrikstad, etter at jeg hadde vært hos Ingelin på lørdag. Så kjørte vi innom meg for at jeg skulle få pakke og dusje, og så dro vi til han. Vi kjørte foreldrene hans til Drammen, var på butikken, så to filmer og spiste pizza og godteri. 

På søndag dro vi på et jule marked i Bærums verk, var veldig koslig der. Inni den ene butikken der hadde de mange fine smykker, men de var ganske dyre, så kjøpte ingenting. Så dro vi til Sandvika storsenter, og jeg fikk kjøpt noen gave greier, julepapir osv. Etter det kjørte vi til Endre, hentet tingene mine og så kjørte han meg hjem.


Jeg skulle egentlig ta bilder til ny header, men kameraet døde med engang, for Endre lader aldri kameraet sitt...Barskingen selv jo.
Bare de fire første bildene er tatt med speilrefleks, resten er tatt med mobilen. Hadde det litt gøy med mobilen da jeg fant ut at den tar skikkelig bra "svosj" bilder som dere ser over!

Jeg må si jeg fikk mye mer julestemning da jeg var i Bærum, for der var det masse snø, og det snødde og det var masse julepynt overalt, i forhold til da jeg kom hjem til bare dritt vær og masse regn!

Hva syns du om bildene? Har du vært i Bærum i helgen?


6 kommentarer
Så fine bilder :D

Marhav

12.12.2011 kl.20:41

Kjempe fine bilder <3 Nei, jeg har aldri vært i Bærum før :P

-Soffa

12.12.2011 kl.20:58

Hhahaha, Endre er sååå : Pose, like a boss

Kristin

12.12.2011 kl.21:05

Kjempefine bilder! Og søte av dere :)

Solveig Karin

12.12.2011 kl.21:10

OH MY GOOOSH! Hvordan klarer du å være ute i den kuklden med såå lite klær!! :P

Isabelle

17.12.2011 kl.13:04

har Endre førekort ?
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits