Svar på spørsmålsrunden del 3

Heihei ♥

Som sagt så har jeg svart på alt på video, men det tar så innmari lang tid å redigere alle videoene, så også fordi mange av dere vil ha både skriftlig og muntlige svar, så skal jeg svare på del 3 i skriftlig! For jeg babler mye på videoen uansett, så da er det bedre at dere heller leser svarene!

TEMA: MOTE/SKJØNNHET/UTSEENDE/PERSONLIGHET

Sminke til hverdag/fest? Til hverdag så bruker jeg bare solpudder og mascara, og vaselin, leppestift eller lepomade. Men for tiden har jeg ikke brukt noe pudder for å bli kvitt alle de små usynlige nuppene i panna, og nå er de faktisk borte! Har ikke gått med pudder på 2 uker ca. 

Til fest, bursdager, ja rett og slett når jeg pynter meg mer, da bruker jeg for det meste: Solpudder, concealer/brun krem for å dekke på de lyseste områdene, ved nesa og under øynene, mascara, sotete øyenskygge for det meste, og leppestift. Hva liker du best ved din personlighet og ditt utseende?Personlighet: At jeg er sosial og ikke sjenert, og at jeg tør å være meg selv. Utseende: Øynene mine kanskje, og hårfargen. Har aldri farget håret mitt, helt naturlig blondt!

Hva liker du minst ved din personlighet og ditt utseende? Personlighet: At jeg kan være ganske sjefete, og jeg babler kanskje litt for mye, noen ganger kan jeg plutselig ploppe ut med noe jeg ikke burde ha sagt. Utseende: Vet faktisk ikke. Jeg syns hvertfall jeg kunne ha vært litt brunere, og det ene øret mitt kunne ha gått innover som det andre. Har to forskjellige ører. 

Er du fornøyd med utseneet ditt? Ja, ganske fornøyd.

Har du god selvtillit? Ja.

Hva inspirerer deg ? Alt egentlig. Mest andre personer og bloggere, og kjendiser kanskje?

Fem positive og fem negative ting om deg selv? Positive: ♥ Jeg er sosial ♥ Jeg er ikke sjenert ♥ Jeg er snill ♥ Jeg ser for det meste positivt på ting, og ikke dømmer ting før jeg vet noe mer om det ♥ Jeg er flink til å lære og hjelpe andre. Burde nesten blitt lærer jeg, men NOOO WAY! Aldri orket.

Negative: ♠ Jeg kan være sjefete ♠ Jeg er veldig glemsk ♠ Jeg er ikke flink til å holde munn, på en måte? ♠ Jeg kan bli skikkelig kjedelig noen ganger, tror jeg. Babler om heeelt uniteressante ting ♠ OG jeg... Kan være en veldig dårlig blogger imellom. 

Beskriv deg med 3 ord... Kul, awesome, verdens råeste... Neida; - Snill, sosial, lyttsom! Tror ikke det er et ord engang, men jeg er veldig flink til å lytte til andre!

Er du pen? Njaa, jaa sikkert. Mange som sier det til meg, syns det jo selv, innimellom da.

Sminketips? Gå naturlig! Ikke naturlig som i uten sminke, men bruk pudder som passer til huden din, ikke bruk noe du ikke tåler. Bruk mascara. Det holder i massevis det! Og husk å alltid fjern sminken før du legger deg, noe ikke jeg gjør.. 

Poserinstips? Rett deg opp i ryggen, se glad ut, smil, ikke se sur ut. Det beste er om du har det gøy, da blir bildene mye finere. Hvis du skal ta bilder. Og opp med haken, ikke dobbelhake! Bruke sterke bevegelser når du poserer med hele kroppen. 

Har du ofte dager der du bare har lyst til å ta på deg en hettegenser eller joggebukse ? Jaa ass.

3 ting som irriterer deg ? 1. At vi slutter på skolen noen dager der jeg alltid får gå 5 min etter at bussen min har kjørt.. Og bussen min går en gang i timen..... 2. At personer pirker og retter på meg, når jeg bare er meg selv. 3. Folk som lyver rett opp i trynet på deg, når du vet sannheten så inderlig godt. 

Jeg tror det bare gjenstår en del nå, tror jeg skal legge ut video delen av den?

Bra nok svart?
Skal jeg svare på den siste delen skriftlig eller på video?
 

3 kommentarer

amaljeb

16.01.2012 kl.21:22

bra svart!

ability

16.01.2012 kl.21:36

Digger bloggen, du er fantastisk flink!

Our Style Diary

17.01.2012 kl.09:04

Bra! Svar på video :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits