Ideer til bok?

Heihei ♥

Hvis det fins en ting jeg elsker å gjøre, så er det å lese bøker! Det beste med å lese bøker er at man kan sitte for seg selv med en bok, og kose seg med å bare leve helt inn i verdenen i boka! Jeg bare elsker det! Så derfor skal jeg skrive en bok selv! Jeg har skrevet noen bøker før selv, men de ble aldri ferdig, haha! Skal skrive ferdig den ene boken min som heter Don, for den har egentlig en ganske spennende, merkelig og bra handling! Men jeg har skrevet den elendig, startet på den i ca. 8 klasse, så må skrive om nesten alt, slik at det blir en bra bok!Boka jeg skal starte på å skrive om nå, skal handle om tre forskjellige jenter, og man skal få høre historien fra alle tre's side. Det som skal skje i boka, er ting som nesten alle vanlige ungdoms jenter kan kjenne seg selv igjen i! Men jeg trenger allikavel noen ideer til hva annet som kan skje, hvis dere har noen ideer eller noe som kan inspirere meg?

Har du noen ideer om hva som kan skje i boka, eller vet dere om noe som kan inspirere meg??

4 kommentarer

Elise

21.01.2012 kl.23:56

åååh, sygt nice :D kan du ikke publisere noe av det du skriver på bloggen, hadde vært sygt gøy! :D

Victoria

22.01.2012 kl.00:16

Vet ikke ! =) Men sykt kult at du skal skrive bok ! =)

KRISTINE GANGFLØT

22.01.2012 kl.04:08

Veldig bra! Det er jo spennende hvis en av jentene har en spesiell utfordring i livet, sykdom eller lignende!? men det er kanskje ment at det skal være en happy bok?

kamadahl

22.01.2012 kl.14:21

Kult : D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits