SUNday

Heihei ♥

I dag har det vært utrolig fint vær ute! Det er masse snø ute, og fargen på snøen er helt klar, og det har vært sol i hele dag! Da jeg stod opp trakk jeg for gardinene i nesten hele under etasjen, og da lyste det skikkelig inn! Så gikk jeg og Endre ut en tur, vi gikk ned til brygga. Men akkurat da vi gikk ut forsvant sola bak skyene..
Naturlige krøller! Elsker krøllene mine NÅR de blir fine. Hvis jeg grer håret mens det er vått, blir håret bare helt katastrofe! Elsker deg kjekken♥

Var veldig deilig å være ute i det fine været, i den friske luften og naturen omringet med snø! I forhold til da jeg kom inn igjen, da jeg gikk ned på kontoret, herregud der var det tett luft og kjempe varmt! Veldig forskjell fra ute!

Hva har du gjort idag?
Hva syns du om bildene? 

2 kommentarer

Tran Nguyen

22.01.2012 kl.17:10

Så fine og koselige bilder!! Har ikke gjort noe spesielt i dag :)

xx TraN

Moiicamilla

22.01.2012 kl.19:17

så koselig!=)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits