Jeffrey Campbells konkurranse

Heihei ♥

Har du lyst til å vinne et par stilige Jeffrey Campbells sko?...Det har ihvertfall jeg! Hvis du også vil delta på denne konkurransen, gå inn HER, på LISE SIN BLOGG.

Håper skikkelig at jeg vinner! Er du med i konkurransen?

4 kommentarer

Ane Magnussen

23.01.2012 kl.17:28

Så kult! :-D

Danian. Gutteblogger

23.01.2012 kl.17:36

HEi dette er ikke ment som reklame, men jeg har en header konkurasnse og jeg vil gjerne ha en ny header, og så ser jeg at du har så fin header som jeg liker veldig godt, så jeg lurte på om du ville være med på det vinneren får en vurdering

<3 Kristine.

23.08.2013 kl.10:26

Hej, fin blogg du har :)

Forresten jeg har et spørsmål til deg ! :)

Vil du hjelpe meg med noe ? :)

Isåfall vist du vil det, så får du noe i posten din som enten - Mobil eller Jeffrey Campbell sko. Det er helt opp til deg hva du vil ha, kan også være andre ting om du har noe på hjertet du vil ha, men der jeg skal handle det må de ha (Klarna Faktura), men det tar vi vist du vil hjelpe meg. Men jeg sier ikke hva jeg trenger hjelp til her på bloggen din, du må sende meg en epost vist du vil hjelpe meg og eposten finner du inne på kommentaren min, så bør ikke være så vanskelig vist du vil hjelpe meg ! ;)

Snakkes vi da eller ? ;)

Emma

23.08.2013 kl.14:30

Kristine.: Hvis du trenger hjelp så får du kontakte meg på mail, ikke omvendt.
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits