Spørsmålsrunde del 4

Heihei ♥

Serriøst folkens, unnskyld for at jeg er så sinnsykt treig med de svarene fra spørsmålsrunden! Så nettopp en kommentar fra en som lurte på når resten kommer ut, haha, takk for påminnelsen! Klarer ikke å huske noen ting uten dere! Ja, så glemsk er jeg.

Her får dere del 4 skriftlig, og del 5, som er den aller siste, filmer jeg inn i løpet av uken, må filme det inn på nytt, og dere vil  jo ha minst en svar video til!

TEMA FAMILIE: 

Bor foreldrene dine sammen? Ja.

Har du søsken? Ja.

Hvor mange søsken har du? Tre stk! + En hund da, haha blir som en lillebror! Har en store søster, som egentlig er halvsøster, men man går jo ikke rundt og kaller søstra si for HALVSØSTER!.. Og to yngre, som bare er et år yngre, de er tvillinger, en gutt og en jente. 

Hva heter foreldrene dine? Hvorfor vil du vite det? For å komme å oppsøke meg eller? Haha.

Hva jobber foreldrene dine som? Pappa er sjef i et firma, og er da også selger, mamma jobber ikke fulltid, hun er for tiden vikar på skoler, men hun vil åpne egen butikk siden mamma er utrolig flink til å lage blant annet vevde tepper! Vi har en DIGER vev nede på kontoret.

Hva syns du om den awesome søstra di, Sofia? Ganske awesome hun, men jeg er awesomereeeee. :)

Er henne ikke dødskul? Joda Sofia^^

Hva er negativt med Sofia? At hun kan bli så grusomt sur noen ganger, helt ut av det blå. Og at hun stjeler mascaraen min, så må jeg gå og lete etter den 6 om morgenen..

Hvem er mest irriterende? Sofia eller Didrik? Begge to kanskje.. Men flest ganger så er jeg og Sofia "mot" Didrik, kanskje fordi han er gutt, og litt ego iblant. Men vet ikke jeg..


Sofia, sis♥

TEMA IDRETT:

Har du gått på noen andre idretter enn det du gjør nå? Jaja! Nå danser jeg, men jeg har også gått på håndball, turn, golf, også har jeg vært med på fotball skole noen ganger! 

Hvor mange poeng mangler du før du er mester? Jeg tror jeg mangler 8. Har 6 poeng tror jeg. 

Kan du nevne 3 ting du føler at du mestrer og 3 ting du vil forbrede deg på i freestyle? Mestrer: Tempo, noen ganger, smiling på dansinga, haha.. Og.. aner ikke.. Forbedre meg på: Alt som har med mykhet å gjøre! Må bli mykere, kondis og spenst.

 

Kan du vise din pokal du er mest stolt over å ha? Jeg er jo ganske stolt over alle pokalene mine, spesielt de på øverste hyllen(de største). Men den jeg kanskje er mest fornøyd med, er den jeg fikk for 1. plass fra en skolekonkurranse da jeg var rekrutt. Da jeg vant var jeg kjempe stolt husker jeg!
Den helt til venstre er den som jeg kanskje er mest stolt over.

 

Hvor mange dansedrakter har du hatt? Bare to. 

 

Syntes du at du selv er flink til å danse freestyle? Jeg syns jeg er middels flink, siden jeg ligger jo i det nivået som ligger i midten ca.. 

 

Hvilken idrett er best? Freestyledans selvfølgelig!

 

Hva liker du å gjøre på fritiden? Være med venner, og kjæresten, shoppe, slappe av, danse, trene(noe jeg liker innimellom å gjøre) og se på tv seriene mine♥

 

TEMA SKOLE OG JOBB

 

Drømmejobb? Kjent klesdesigner.

 

Jobber du? Nei, jeg pleier bare å ta sommerjobber!

 

Har du jobb? Nei.

 

Hvilken linje går du på, trives du? Design og håndverk, ja jeg trives veldig.

 

Se 10 år fram i fremtiden, hvor tror du at du er og hva jobber du med? Kanskje jobber som klesdesigner, håper jeg! Og bor i en moderne leilighet et sted med eller uten kjæreste. Vet ikke jeg, det jeg håper hvertfall!

 

Ukepenger? Får 100 kr i uka, men får også stipend fra skolen, så jeg pleier å bruke de pengene på shopping og mat + godteri på skolen.

 


Sånt bankkort vil jeg ha! Skal snart bytte bildet på kortet mitt nå også, for er så lei av det gamle, haha.

Hva syns du om svarene? 
Bra nok svar?
 

 

2 kommentarer

♥ pehelene

25.01.2012 kl.17:02

fine svar! digget bankortet :)
gode svar!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits