Ukas tips 2 - Hvordan rense sminkekoster

Heihei ♥

Nå er jeg hos Endre, og vi steker marshmellows på stekepannen! Det lukter skikkelig svidd her inne! Endre hentet meg tidligere idag, og så dro vi til han. Og så lagde jeg videoblogg til dere da jeg kom fram, nemlig ukas tips 2! Så enjoy folkens!

Ukas tips 2: Videoblogg der jeg viser hvordan man renser sminkekoster! (Etter forespørsel fra en bloggleser)

Hva syns du om ukas tips?
Hva syns du skal være med på neste ukas tips? 

6 kommentarer

Anna Charlotte

04.02.2012 kl.10:28

bra video, jeg må vaske mine koster snart jeg å tror jeg...
Bra video, og tusen takk for kommentaren på bloggen vår<3 Ha en super dag!!

Vi kommenterer alltid tilbake!

meii

05.02.2012 kl.21:35

ka heite sangen som e i bakgunnen? :)

Emilie

06.02.2012 kl.14:47

Haha! For det første så er det mye bedre å ta shampo i hånden og gjøre sirkelbevegelser med kosten. For det andre trenger man ikke skylle av nedover. For å få av all driten må man skylle inni hele. For det tredje har det ingenting og si om du tørker den hengende, man kan tørke den med en klut så bare la den ligge en stund. hehelol

Emma

07.02.2012 kl.15:41

meii: sangene i bakgrunnen heter I like it like that av hot chelle rae, og lego house av ed sheeran.

emilie: hva man syns er best, kommer an på en hver person. Ok hvis du liker å ta sirkelbevegelser med kosten i hånden så gjør du vel det, og jeg liker det på den måten jeg gjør det på. Ingenting av le av.

"for det andre" så skylte jeg inni hele...

og "for det tredje" jeg sa det er best at man tørker den slik at kosten er opp ned, hvis den står STÅENDE kan den faktisk bli ødelagt :)

håper dere fikk svar på det dere lurte på ;)

Kristin

23.02.2012 kl.20:13

Har vært litt ute av bloggverdenen en stund, så fant ut at jeg måtte oppdatere meg litt. Kjempesøt video, Emma. Flott tips og elsker at du er litt klønete og usikker og babler i vei på slutten, haha. Verdens beste blogger! <3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits