Klar for dansekonkurranse?

Egentlig ikke.. Har vondt i ryggen og er kjempe sliten!

Har sittet i flere timer nå og gjort ferdig en skole oppgave + pakket inn og lagd kort til mamma, siden det er morsdag på søndag! Nå er jeg endelig ferdig, og er helt klar for senga!

I morgen skal jeg på dansekonkurranse, og etter det skal vi til en venninne av mamma som bor bare 10 min unna der konkurransen skal være, altså i Røyken. Så da skal vi sove der til søndag, så jeg vet ikke helt enda hvordan bloggingen blir.Føler meg litt sporty når jeg legger ut bilder av meg med trenings tøy, hehe! Var jo nemlig på trening i går kveld, og vi danset masse singel siden vi skal konkurrere i morgen! Også nederste bildet er fra istad da.

Nå må jeg legge meg, må være helt uthvilt til i morgen! Også aner jeg ikke når ukas tips kommer ut, håper på å legge det ut på søndag, hvis ikke blir det dobbelt opp med ukas tips neste uke! ;-)

Ønsk meg lykke til på konkurransen i morgen! ? 
Natta♥
 

4 kommentarer

Eirin Cicilie

10.02.2012 kl.23:19

Lykke til !

Kristin

11.02.2012 kl.21:25

Håper det gikk bra : )

Amelia

12.02.2012 kl.11:13

Vant du/dere eller?

Emma

12.02.2012 kl.18:41

Amelia: JA, faktisk i dobbel! :D men i singel kom vi på 4. da :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits