Mattepugging på G

Heihei ♥

Dette innlegget skulle ha kommet ut i GÅR, ja i går, da jeg "ikke blogget noe". Men fakta er det at blogg ikke funket. 
Jeg prøvde flere ganger gjennom hele dagen, skru av og på nettet og macen, gå inn på blogsoft og blogg, ingenting funket!

Uansett da, så satt jeg fast med matte pugging i nesten hele går. Hadde matte prøve idag. Følte at jeg hadde gjort det super bra helt til da mattelæreren ristet på hodet og lo av meg. Ok, så lo hun kanskje ikke av meg, men jeg er tydligvis veldig komplisert, jeg som trodde jeg var det helt motsatte!Stygge web cam bilder fra i går, ehhh ja, trenger jeg å si noe mer?

Kommer også ut gårsdagens + dagens outfit senere. Men herregud nå er det fint vær ute! Det begynner virkelig å ligne vår! Wii!

Opplevd noe av det samme med blogg i går?
Hva skal du gjøre idag?
 

3 kommentarer

sofie knudsen

15.02.2012 kl.14:59

åå! øver også på matte nå !!

Kristin

15.02.2012 kl.14:59

Kos deg! :D

//Jeg var ikke våken da foreldrene mine så det, og da jeg våknet var de ikke hjemme. Men da Pappa kom tilbake lo han litt, og sa at det ikke var så overraskende. Og Mamma har jeg ikke snakket med ennå, hehe :)

Solveig Kristine

15.02.2012 kl.15:56

sjekk på bloggen min om du ble ukas blogg :-)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits