Photo booth del 1

Heihei ♥

Haha, herregud jeg ler meg ihjel når jeg ser gjennom ALLE bildene som er tatt på photo boothen på macen min! Altså web cam'en. Fikk macen min da jeg gikk i 9. klasse, så bildene startet jo da, og det er jo en stund siden nå! Tenkte å vise dere noen av bildene, kan jo ikke legge ut alle, for det er flere hundre! Og jeg vet ikke om alle som er med i photo boothen syns det er greit at jeg legger ut disse bildene, så derfor tar jeg de bildene med de beste vennene mine, for de har ikke noe vondt av det, hehe!

Jeg må dele det her inn i flere deler, siden det er så mange bilder! De bildene her er fra 9. klasse og helt på begynnelsen av 10. klasse. Tenkte å legge ut flere, hvis dere vil se. Syns det er så gøy å se gjennom slike bilder!

Vil du at jeg skal legge ut en del til? Flere bilder? JA eller NEI?

4 kommentarer
jaa :D så fine minner!

Kristin

24.02.2012 kl.22:48

Haha, så søt <3

Elise

24.02.2012 kl.23:04

haha så gøy, du kledde pannelugg :)

Ida og Mailén

25.02.2012 kl.00:08

så søt :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits