Vinneren av blogg vs blogg + blogg vurdering

Heihei ♥

Ble litt dårlig med oppdateringer idag, men har hatt lang skoledag, også senere så var jeg i byen for å finne gave til en venninne, også droppet jeg trening fordi jeg er kjempe forkjøla, og nå vil jeg bare helst bli bedre, og ikke verre!

Uansett, vinneren av blog vs blogg ble Skriveboka.blogg.no! Som blir skrevet av Helene på 14 år, fra Oslo!


(Trykk på bildet for å komme til bloggen)

BLOGG VURDERING (En del av premien)

Header:
Stor fin header, som passer fint til resten av designet ditt! Enkelt, med enkle farger. Og fine bilder! Men nå er det kanskje på tide med en litt mer vårlig header? Snø passer jo ikke så bra inn til når våren er rett rundt hjørnet, men de fleste fikser vel på det nå! Bare en liten anbefaling ;)

Design:
Fint design, og veldig oversiktlig og ryddig! Dette er veldig viktig, så det er kjempe bra! Alle fargene på designet går i samme toner, så det er helt supert!

Innlegg:
Du skriver bra, og ikke noe overdriving med smileys, noe som virker som om du er mye mer profosjonell når du blogger, helt klart pluss! Det ser ut som om du oppdaterer bra på bloggen din, og har masse bilder i innleggene dine! Det er ca. 2 innlegg på forsiden som jeg ser ut bilder, og du burde virkelig sette inn et bilde minst uansett hva, i alle innlegg! For det blir alltid mye mer interessant å lese en blogg med bilder. Ellers ser jeg at du har masse fine bilder i de andre innleggene, og det er super dupert!

Helhetlig:
Fin blogg, og du har en blogg adresse som er lett å huske! Har med store fine, klare bilder i nesten alle innleggene, og det gjør bloggen bare bedre og bedre! Tenk også på det med at du snart burde skaffe deg et mer vårlig design da! ;)
Karakter: 5! 

Hva syns du om blogg vurderinga? 
Og om at hun vant?


 IKKE GLEM KONKURRANSEN I INNLEGGET UNDER, JEG KÅRER VINNEREN I MORGEN TROR JEG, VELDIG ENKELT Å DELTA, KUN SVARE PÅ NOEN SPØRSMÅL! EN KONKURRANSE PERFEKT FOR BLOGGERE!

5 kommentarer
Gratulerer <3 Jeg stemte på skriveboka :)

Simabaer

02.03.2012 kl.16:36

Gratulerer til henne, jeg stemte på henne også :)

Anna Charlotte

02.03.2012 kl.16:42

gratiss, stemte ikke på ho da :/

Julie<3

02.03.2012 kl.17:58

Helene ( skriveboka ) går på skolen min, kjempe hyggelig :) Gratulerer til hun!
hihi, takk takk <3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits