Outfit

Heihei ♥

Idag har jeg vært på skolen, hadde lang og slitsom skoledag. Da jeg kom hjem slappet jeg bare av, og så dro jeg og så på en fotball kamp med Enya og Sofia! Er egentlig ikke noe glad i fotball, men orket ikke å sitte inne hele dagen. 

Det var kjempe kaldt ute på fotballbanen, og vi holdt på å fryse ihjel! Etter minst en time da jeg reiste meg opp siden vi skulle dra hjem, hadde jeg ikke følelser i beina, og nå har jeg kjempe vondt i ørene, tror kanskje jeg har fått øreverk, og jeg som faktisk brukte lue istad.Outfit; Topp/Urban, Skjorte og jakke/Bik Bok, Bukse/H&M. 

Hva syns du om outfitet?

PS: Jeg har redigert ferdig kjæreste spm runden med svarene, på video, nå, og den driver og laster seg opp på youtube, så videoen ligger ute i løpet av kvelden, men siden jeg legger meg nå så legger jeg ut videoen i morgen. 

3 kommentarer
fint :D

Malene Svehagen

19.03.2012 kl.22:24

Stilig outfit!:D

Victoria

20.03.2012 kl.12:58

Veldig kult :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits