Ukas spørsmål

Heihei ♥

Jeg er ikke akkurat den typen som er så veldig flink til å svare på ting når noen spør om noe på kommentarer, og ofte skjer det at jeg svarer under innlegget de har spurt på, men jeg vedder på at de aldri ser det svaret. Derfor svarer jeg nå på spørsmål som jeg har fått forrige uke.

Når legger du ut kjæreste spm runde-svar videoen?
Den ligger faktisk ute nå, jeg la den ut i går! Se på svarene HER, eller bare bla til innlegget under..


Endre som flørter med kameraet, mens jeg bare ser helt mongo ut som vanlig.

Skal du legge ut innkjøpene? (Fra Sandvika) 

Jeg kjøpte egentlig ikke noe annet enn masse mat der, fordi vi skulle på tur, også kjøpte jeg EN topp bare. Saken er det at jeg sparer til speilrefleks kamera, hvis ikke hadde jeg shoppet skikkelig mens jeg var der, fant spesielt en dødskul shorts på Sandvika storsenter, skal sååå kjøpe den, en eller annen gang! Toppen jeg kjøpte legger jeg ut senere idag.

Hvorfor dansa ikke du og Sofia på Dance revolution 2?
Fordi vi ikke kunne. Først og fremst valgte vi å ikke dra på den konkurransen fordi vi ikke har trent noe særlig i det siste på dansinga, har vært litt syk og ellers ganske lat. Så vi meldte oss ikke på, men så lagde vi andre planer uansett da. Jeg var hos Endre, og Sofia var med kjæresten sin. Så passet jo fint at vi ikke dro på konkurransen! Selv om jeg er litt sur i ettertid pga. det BARE VAR 2!!!!! med i klassen min..........
 
Kan du lage et innlegg om dansehistorien din? 
Ja, det skal jeg gjøre. Lager innlegget etterpå i kveld mest sannsynlig, og poster det i morgen rett før danse trening!

Kan du lage header til meg? 
Til dere som alltid spør om dette på bloggen, SEND MEG HELLER EN MAIL, em_cb95@hotmail.com, hvis ikke så glemmer jeg det bare.

Kan du legge ut fremgangsmåte og oppskrift på de cupcaksene du lagde?
De er faktisk bare rett fra en sånn ferdig pose man får kjøpt i matbutikken. Det følger med rosa glasur og de fargerike kulene, så da trenger jeg ikke å legge ut oppskrift.Bra nok svart?
Noe dere lurer på til neste gang?
 

Én kommentar

SILJE - Inspirasjon og hverdag

21.03.2012 kl.18:49

Bra svart :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits