Min Dansehistorie

Heihei ♥

Det var en som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om dansehistorien min. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal fortelle om.


(Vår første danse oppvisning)

Jeg startet å danse på Kari og Jørns danseloft da jeg gikk i 2. klasse, og jeg danser der fortsatt, bare at nå heter det Danseloftet siden det har blitt nye eiere. 

Det jeg startet på da var jo freestyledans, men det var jo veldig barne dans i begynnelsen, for vi gikk på nybegynner kurs, og der lærte vi bare masse danser, jeg startet ikke å konkurrere før lenge etterpå. 

Jeg og søstra mi, Sofia startet sammen samtidig. Men et år kuttet hun ut dansen fordi hun heller ville ta mer tid til håndballen, men så startet hun igjen etter et år.

Jeg gikk på nybegynner kurs alt for lenge. Jeg gikk på de barne partiene om og om igjen, hvis ikke så hadde jeg startet å konkurrere mye tidligere.

Så startet jeg på rekrutt partiet, der vi fikk felles singel, og så det året var jeg med på min første konkurranse, men det var bare på en skolekonkurranse. Året etterpå var jeg da rekrutt, og startet å konkurrere i Oslo også.

Jeg har alltid danset freestyle dans i singel og dobbel med Sofia. Og slow innimellom, har aldri gått ordentlig for slow. 

Jeg aner ikke hvor gammel jeg var da jeg startet å konkurrere. Men det tok litt tid før jeg ble litt øvet, og litt øvet er jeg nå, men snart mester da, mangler ikke så mange poeng nå!

Jeg elsker virkelig å danse, spesielt freestyle dans! Jeg konkurrerer jo masse, men jeg er fortsatt like nervøs hver eneste konkurranse rett før jeg går ut på dansegulvet. 

Jeg har ikke tenkt til å jobbe som noe innen dans når jeg blir større, så dansing er ikke noe stort jeg satser på, jeg gjør det fordi det er gøy! Jeg tar absolutt ikke dansing som en jobb, og det vil jeg ikke heller! Dansing er noe som skal nytes!
Det beste jeg vet med dansinga er vennene jeg får, skaper og har, konkurransene, opplevelsene, og ikke minst pokalene man får når man vinner! Hittil har jeg 44 pokaler!

Jeg har jo ikke tenkt til å slutte å danse freestyle dans enda, men de fleste slutter jo når de er i 20 årene. Jeg skal jo kanskje gå på skole i Danmark etter vidregående, så da kan det hende at danse eventyret mitt er over, hvem vet? Jeg får vente å se!

Hvis det er noe du lurer på om meg og dansinga, så bare spør!
Hva syns du om innlegget om min dansehistorie?
Danser du også?
 

5 kommentarer

May-Teresa

23.03.2012 kl.16:48

freestyle er helt fantastisk! loveit :-))

bergenbabes

23.03.2012 kl.16:49

ja, jeg danser også :)

Elise

24.03.2012 kl.01:25

Det var fint skrevet !

Q- Ja, jeg danser jeg å <3 og det er noe jeg kommer til og fortsette leeeenge med ! :) jeg har også veldig lyst til og undervise i dans når jeg blir eldre og bedre, hadde vært kjempe gøy !!
du hadde ganske mange pokaler til å være litt øvet..

er alle sammen freestyle?

Emma

14.06.2012 kl.21:26

Ida Kristine: Jepp :) Absolutt alle er fra dansekonkurranser for freestyle dans, men jeg danser jo singel og dobbel da, så da blir det jo en del ;)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits