The Hunger Games

God morgen! ♥

Er klar for enda en fin dag, hadde en strålende dag i går. For i går var jeg nemlig på premieren av The Hunger Games! Salen var helt stappfull, og alle de jeg har hørt fra som også var der syns den var kjempe bra, og jeg er helt enig i dem!

Filmen var bare så sinnsykt bra! DØDSbra, som i DØDSlekene. Ok, tulla. Men den var serriøs bra. Den var både til å gråte av, skvette av og sykt spennende! Bare det at jeg visste alt som ville skje da, siden jeg har lest alle bøkene, og jeg leser bok nr. 1 nå igjen, er snart ferdig med den for andre gang, haha! Anbefaler hvertfall alle til å se den!
Hvordan jeg ser ut når jeg nettopp har stått opp, haha uff!

Jeg kan hvertfall ikke vente til 2'ern! Skulle nesten ønske jeg kunne legge meg i dvale til Twilight siste filmen kom ut, og så legge meg i dvale igjen til Cathcing fire (2'ern) er ute, og så igjen for 3'ern. Haha! Ååå, klarer ikke å stoppe å tenke på filmen!

Skal se den en gang til med Amalie på kino, fordi hun var jo syk i går, og hun må jo få se den, og jeg ser den med glede en gang til!

Har du sett The Hunger games?
I såfall, HVA SYNS DU?
 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits