Dagens Spørsmål

Heihei ♥

I dag har jeg vært en tur i bakken og stått på slalom. Også har jeg vært en del inne, har spilt masse spill, spist middag, spilt Sims 3 (beste spillet når man kjeder seg!), også har søstra mi kommet opp med en venninne, så det er jo veldig koslig!

Jeg har fått noen spørsmål idag som jeg tenkte det var greit å svare på fortest mulig, så de som lurer ikke trenger å vente en uke på svarene. Så hvis du har spurt meg om noe idag, så har dere svarene her:Kan du snart lage ukas tips igjen? Ja, jeg glemte helt å si til dere at jeg tok en liten pause fra ukas tips, siden jeg har vært så mye opptatt, som resulterer i at jeg hvertfall ikke har tid til å lage videoblogger. Men jeg skal starte med det igjen da, tenkte å få til minst en nå i påskeferien, men hadde vært glad hvis dere også kommer med noen ideer til ukas tips!

Men du? for noen månder siden så så du og søsteren din på awkward på nettet,lol. men jaa. hvor var det dere så det , eller hvilken nettside? Vi lastet ned episodene fra icefilms.info og piratebay.org, begge sidene skal funke fett! Men jeg ser ikke på online, det går an å se på online på icefilms. 

Hvor lasta du den opp ? (Headern min) Som jeg sa, så funket ikke tinypic, for da blir det ikke HD! Så da brukte jeg heller http://imageshack.us/

Bra nok svart?
Har du noen tips til hva jeg kan ha på neste UKAS TIPS?
 

3 kommentarer

Kristin

02.04.2012 kl.22:31

Det du kan ha på Ukas Tips er hvordan man kan lage en hjemmelaget hårdonut, hvis du vet hvordan man lager det :-)

anne

03.04.2012 kl.09:35

tips til ukas tips:

-vise hvordan man lager lange øyevipper ute løsvipper

-tips til hva man kan gjøre på lange bilturer.

-hårfrysyrer du kan.

-du kan vise "ukas film".

-du kan vise lage ting som har med de forskjellige høytidene/årstidene å gjøre, f. eks, nå som det er påske kan du vise oss hvordan man lager for eks en kylling eller noe sånt, og til 17. mai kan du vise oss hvordan man baker en "17.mai kake".

-vise oss hvordan du baker cupcakes eller noe annet...

-tegne tips

-mote tips

det var noen forslag fra meg :-)

Kristin

03.04.2012 kl.15:37

Kult! Jeg har forresten startet å blogge igjen nå, hihi :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits