Han var Utro

Sannheten må jo komme en gang. Jeg har drøyet det lenge nok nå, men av spesielle grunner. Sannheten er at han var utro, og jeg ble helt knust på grunn av det. (Skrevet for 3 uker siden)

Jeg og Endre møtte hverandre for første gang i sommerferien 2010, i Kreta. Fedrene våre kjente hverandre fra før av, og vi ble da kjent der, og etter den turen så møtte vi hverandre, fant på ting, og så utviklet det seg til forelskelse, kjærlighet, tillit, fine opplevelser og et langt forhold. Selvfølgelig skal man ikke ta det så hardt innpå seg når man bare er ungdom, det er ikke mange som beholder den samme kjæresten fra man er ungdom til man blir gammel og grå. Men det var en ting vi lovte hverandre når vi var sammen, og det var at vi ville ikke være et av de typiske kjæreste parene som kranglet, slo opp og aldri snakket etter forholdet. Men så ble det ikke som vi trodde da alt bare skjedde så fort for meg.

Jeg drøyet med å fortelle dette ut på bloggen en stund, fordi jeg rett og slett ikke ville henge han ut på noen som helst måte, også var jeg ganske sårbar i begynnelsen, så jeg orket ikke å snakke om det. De jeg har fortalt det til for lenge siden, er de jeg kjenner, som spurte meg, og etterhvert så var det ikke så ille å fortelle om det. Man får jo skikkelig kjærlighetssorg i begynnelsen, men det ble helt klart bedre etterhvert.

Jeg husker nøyaktig den scenen der han forteller det til meg. Før han fortalte meg det, så skjønte jeg på han at det var noe galt. Han hadde et slikt tomt blikk i seg, og jeg fikk skikkelig vondt i magen av det. Da han sa det var det som om alt bare raste inn på meg, jeg ble bare helt taus og sjokket. Jeg sa ingenting, jeg ble kun forvirret. Det endte opp med at jeg faktisk ga han en klem, selvom jeg inni meg ville bitch slappe han 100 ganger, jeg sa at jeg måtte tenke på alt og at jeg ville at vi skulle forbli venner. Så plantet jeg et fort kyss på leppene hans, og jeg lot han dra fra meg. De neste dagene ble verre, for da fikk jeg alt innover meg. Jeg ble veldig sur, og helt klart forvirret. Jeg ringte han flere ganger for jeg ville hele tiden ha svar på ting, som når, hvor, hvorfor, hvordan. Med tiden som gikk, så kom mer og mer av sannheten fram, og det ble bare verre og verre. Det var helt slutt mellom oss, jeg sluttet å snakke til han, og så fikk han seg en ny kjæreste, altså henne som han var utro mot meg med. Jeg skjønner selv ikke hvordan en jente kan bli sammen med en gutt som er utro mot kjærestene sine, når de først gjør det en gang, kan de gjøre det flere ganger?

Når jeg får spørsmål på bloggen om jeg savner han, så svarer jeg alltid nei. Jeg savner han ikke, jeg savner ikke å være sammen med han. Jeg har innsett hvor utrolig dum og idiotisk han var mot meg, hvor dårlig gjort det var. Men det kan være ganger der jeg savner det vi gjorde sammen. Jeg har utrolig fine minner fra da vi var sammen, så selvom vi ikke snakker lenger, ikke engang er venner, så kommer jeg alltid til å huske det vi gjorde. Det første ordentlige kysset, den første ordentlige kjæresten min, den første ordentlige forelskelsen min, og mer. Jeg er en person som aldri klarer å bli langvarig sur på personer, så derfor har jeg fortsatt lyst til å være venn med han, men han vil tydligvis det motsatte, så da bare lar jeg det være. Sist gang jeg snakket med han, som er en god stund siden nå, så virket han helt tom, igjen. Det virket som om jeg var et fremmed menneske for han, og man skulle tro at det var jeg som var den som var utro mot han. Men jeg har aldri gjort han noe som helst galt.Nå som jeg er helt over han, untatt når det gjelder de gangene jeg faller tilbake til minner, og det er jeg som blir helt tom, så er alt mye bedre. Det er deilig å ikke være sammen med han lengre, det ligger så mye mer frihet til det å være singel, selvom jeg savner å ha kjæreste innimellom. Men det er godt å kunne flørte med flere gutter igjen, og jeg skal ikke si at jeg ikke har øye for en spesiell gutt nå, men akkurat det er en annen sak. Nå vet dere hvertfall sannheten, og alt med Endre er kun fortid for meg nå. 

Lik og del innlegget videre om dere skjønner dere på meg, og vis at dere bryr dere! Utroskap er virkelig ikke noen god handling, man knuser alltid en person når man gjør noe så idiotisk.  

26 kommentarer

frida <3

12.09.2012 kl.18:28

off, det må være utrolig kjip!

anniken

12.09.2012 kl.18:29

synes virkelig synd på deg, ingen jente fortjener noe slikt! <'3

Amalie Djupvik

12.09.2012 kl.18:33

Føler med deg!

Jeg hadde en kjæreste i fjor som jeg var sammen med i litt over et halvt år (det var ikke så lenge da), men alikevel.. Han dro på en fest og var utro mot meg. Det ble mye krangling før jeg ikke orket mer. Han sa vi skulle vere venner men han har ikke snakket med meg siden. Han ble sammen med besteveninnen til hun han var utro med to uker etter det var slutt mellom oss.. Jeg prøver hardt å komme over han, men jeg sliter virkelig. Prøver fortelle meg selv at han bare var en dritt, det funker av og til, men ofte får jeg sånne heftige tilbakeblikk på minnene..Det er da jeg innser hvor mye jeg faktisk savner han.

Tøft av deg å skrive dette på bloggen! stå på :)

Silje Evensen

12.09.2012 kl.18:37

Trist å høre! Jeg hater gutter som er utro mot kjærestene sine!

ladygagafan99

12.09.2012 kl.18:50

Trist...;(Følger med deg sellom jeg ikke har hatt kjæreste da..;/

auroraxd

12.09.2012 kl.19:05

uff det hørtes ikk bra ut og veldig trist stakars deg. går det bra med deg nå en da i dag?

Sylvi Huynh

12.09.2012 kl.19:11

så trist å høre, flott at du har kommet deg over han da! :)

aashiildaa

12.09.2012 kl.19:12

uff, det var virkelig forferdelig. Du fortjente det ikke!!

Bintak© -

12.09.2012 kl.19:13

trist å høre. Bra at du har kommet over han, er her hvis du vil snakke:-) Jeg er kanskje liten, men mange gutter jeg har vært sammen med som faktisk var sammen med bestevennina mi!:-/
Det hørest helt forferdelig ut.. jeg kan ikke tenke meg at han vil være utro mot DEG! Håper du finner en som kan være ærlig med deg fra første stund og som aldri ville gjort sånt mot deg <3

Anna Charlotte

12.09.2012 kl.19:19

dumt, selvom jeg visste det :/... veldig bra skrevet da :)

sminkedokka997

12.09.2012 kl.19:21

trist å høre, bra du er kommet over han da
trist å høre, bra du har kommet over han.

<3 SadafsWords

12.09.2012 kl.19:41

Åee, jeg syns synd på deg :c Men du fortjener noen bedre enn han.. <3

Elin & Yasmine

12.09.2012 kl.19:50

Uff, føler med deg! De er noen svin i blandt..

Thea

12.09.2012 kl.19:57

uff, jaja. Bra du har kommet deg litt over han!

vampireroad.blogg.no

13.09.2012 kl.09:24

det var trist å lese :(

bloggada

13.09.2012 kl.16:40

Jeg kjønner deg godt Emma! Jeg hadde en kjæreste i fjor som var utro mot meg!!!!!!!! Da hadde jeg skikkelig kjærlighetssorg;(

EMMY<3

13.09.2012 kl.17:28

Åhh, stakkar deg! Det er utrolig bra at du har kommet over han!

Du er utrolig pen, og du er forbildet mitt!<3

vildemarieee

13.09.2012 kl.21:25

Uff, utrolig trist å høre, Emma! Jeg synes du er utrolig sterk som tør å skrive det! Det skal du ha creds for!

Heldigvis er fetteren din veldig søt, det ligger kanskje til familien? ;)

Klemmer fra både meg og Steffen! :D

Amelia Sophie

13.09.2012 kl.21:26

Glad du fortsatt er den samme glajenta da, og har for LENGSTkommet over det, det ser i alle fall ut som det. Skjønner godt hvorfor det kan være vanskelig å skrive om dette♥

oneblogoneworld by Ida

14.09.2012 kl.16:30

Fyf***, så utrolig dårlig gjort!! Du fortjener å være sammen med en som bare vil ha deg!

Caroline

15.09.2012 kl.22:32

jeg hadde selv en kjæreste i et år som var utro mot meg tre ganger. jeg er glad du var sterk nok til å gjøre det slutt med han, det var ikke jeg. dagen før etårsjubileum tok jeg motet til meg og innså hvilken dust han var, og gjorde det slutt med han. det beste valget jeg noen sinne har gjort! jeg er glad det går bra med deg nå, kjærlighetssorg utvikler seg alltid til noe bedre! stå på :)

meg

18.09.2012 kl.16:28

nå gråter jeg :'( utrolig trist :\ du er sterk, vakker og absolutt for bra for ham :)

Helene <3

07.12.2012 kl.10:56

Herregud, du fortjener ikke dette i det hele tatt <3 Dette beviser bare vor sterk du er for han og at du er alt for god for han <3 <3

Malin

12.12.2012 kl.16:48

Jeg også har hatt en kjæreste som var utro mot meg,

Meg jeg liker han litt fortsatt meg han flørter med andre jenter, så jeg tror jeg bare skal glemme han for det er ikke ekte kjærlighet når man er 10. -Malin
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits