Viaplay - få filmene rett hjem til deg

Annonse

Heihei ♥

Dere har sikkert hørt eller sett reklamer for viaplay før? Nå skal jeg hvertfall fortelle dere litt om det, hvis dere ikke vet noe fra før av. Viaplay er utrolig smart, og du kan se dine favoritt tv-serier når du ønsker. De har både norske og amerikanske tv-serier. Tv-serier er noe jeg selv elsker, og da hadde pakken TV passet midt i blinken for meg! Det koster kun 29 kr i måneden, og hvis du også vil ha filmer rett hjem til deg, og kanskje sport i samme slengen? Da har de en pakke som heter TV + Film til kun 99 kr i måneden, og TV + Film + Sport for kun 199 kr i måneden.  

Dere kan også prøve ut viaplay en hel månede gratis! Den første måneden er alltid gratis, og hvis dere beholder abonnentet videre, så betaler dere fra den 2. måneden. Så hva venter du på? Test ut viaplay idag! Siden til viaplay finner dere HER.  Jeg legger også med traileren til viaplay under, så får dere et godt innsyn av hva det er!  Bruker du viaplay

3 kommentarer

Kajalowe

28.08.2012 kl.19:59

nei jeg bruker ikke viaplay :P

sminkedokka997

28.08.2012 kl.20:37

nei, bruker ikke det :)

Ann Iren

28.08.2012 kl.21:00

Nei e bruke it det! :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits