Ukens Spørsmål #3

Heihei ♥

Denne uken her har jeg fått en del spørsmål, så nå skal jeg da svare på ukens spørsmål! Gjør det hver uke, og det er forskjellig på hvilken dag det er, jeg gjør det bare når jeg har tid. 

Har lest bloggen din en god stund, og vet at du går 2. året videregående. Men jeg lurte på om du kunne forklare litt nærmere hva stipend er for noe, og hvor mye du evt. får, siden du fortsatt bor hjemme osv... Stipend er penger du får av staten under skoleåret, hvor mye du får spørs på inntekter og slikt. Alle skal få et grunnstipend, men det er mange som bare får stipend en gang i året, mens jeg får hver månede. Det er veldig mange som får hver månede også. Stipend pengene jeg får er meningen at jeg skal bruke til skolen og skole utstyr. Jeg får også utstyrs stipend som jeg da bare får i august, som er til utstyr jeg må kjøpe for dette året. I år måtte jeg kjøpe masse tegne og sy saker, og det blir en del penger på det. Først måneden fikk jeg da litt over 4000 kr til utstyr, men jeg får langt ifra så mye hver månede! Og det er vanlig at man fortsatt får det når man bor hjemme, men hvis du flytter ut for deg selv så får du mye mer stipend tror jeg.

Hvilket dansestudio danser du på? :) Jeg danser på Danseloftet! Det ligger inne i Fredrikstad, men de har også danseloftet i Råde og Halden i tillegg.Kan du lage en video hvor du viser hvordan du legger ut sånne sanger under et bilde en gang, tror du? Det hadde vært veldig fint :) Kan gjøre det nå i helgen! Hvis jeg husker det, haha.

Tar du bildene dine med selvutløser? :) Ja på noen bilder bruker jeg selvutløser, men jeg får også de i familien til å ta bilde av meg. Skal også kjøpe sånn brikke til kamera stativet mitt nå, så kameraet mitt passer på stativet, så da blir det mye enklere å ta bilder. Også får jeg vel kjøpe fjernkontroll litt senere, skal kjøpe så mye annet først!Må jo følge med showet, når jeg følger med bloggen, du er fantastisk flink til og blogge. Men det er Sofia, også, kan Didrik få seg blogg, det hadde vært sykt kult da har liksom alle dere 3 blogg. så da kan dere ta sånn der felles spørrerunde, ogsånt. Var det en idê eller kommer det ikke til og skje liksom ? Hilsen Dina, digger bloggen din. Men jeg vet det er slutt mellom deg og Endre, men hvorfor finner jeg ikke videoene på youtube. Har du slettet de ? der ifra. Oi, mye skrift! Nei, Didrik kommer neppe til å få seg blogg, haha! Og det med tgif showet skjer ja, jeg og Sofia gjør ferdig første episode så det er klart til i morgen! Og ja, jeg har fjernet de fra youtube.

napper du mellom bryna?? Ikke mellom, har jo ikke monobryn, men jeg napper litt over og under.

er dere tvillinger btw? :D / Er dere tvillinger? :-)) Seff er jeg og Sofia tvillinger! Hahahhaha

Jeg lurte på om du kunne lage ein musikk video der du synger på ? Nei for ANDRE GANG, det skjer ikke!

Hvilke skostørrelse bruker du? :) Rart spørsmål! Jeg bruker 38 i høye heler, og 39 i vanlige sko, for det meste.

Hva syns du om svarene? Er det noe du lurer på til neste gang? 

4 kommentarer

mel- livet som psykisk syk

30.08.2012 kl.21:54

bra svart :)

oneblogoneworld by Ida

30.08.2012 kl.22:02

Fine svar :)

Emma Marie

30.08.2012 kl.22:15

Fine svar! :-D
Bra svar <3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits