Tips til de kaldere dagene

Heihei ♥

Nå er det høst, og det begynner å gå mot de kaldere dagene. Og før vi vet det, så er vinteren her. Jeg hater de kalde dagene i Norge, når det er vinter og sinnsykt kaldt ute. Jeg hater at det er kaldt, da går jeg rundt og fryser hele tiden. Så nå har jeg kommet fram med noen tips som dere kan bruke når det blir kaldere ute.

♥ Når du kommer hjem fra skolen, og er kald, ta på deg tøfler og noen digge klær. Hvis du føler deg helt frossen, så kan du faktisk også føne håret ditt selvom det er tørt, for det er så varmt og godt, haha.

♥ Sett deg ned i soffaen med dyne over deg, og sett på en bra film. Nå som det går mot slutten av året, så har de fleste filmene som kom ut på kino tidligere i år, kommet ut på nettet som piratebay nå. Noen filmer som allerede har kommet ut, som jeg anbefaler er The Hunger Games, The Lucky One, Snow white and the huntsman og LOL.

♥ Kok opp varm melk, og lag kakao. Jeg elsker selv kakao med kanel og sukker, eller krem og marshmellows. Det er alltid godt med en kopp kakao når man nettopp har kommet hjem fra skolen.♥ Hvis du er glad i å lese, så lån masse bøker på biblioteket! Jeg elsker selv å lese, og denne helgen har jeg blitt ferdig med to kjærlighetsbøker av Katarina von Bredow. Bøkene heter Ekspert på å rødme og Sinnsykt forelsket. Den siste syns jeg var best, og jeg anbefaler dere til å lese dem om dere er glad i å lese kjærlighets bøker. Jeg syns det er skikkelig digg å sitte inne når det er kaldt, og lese bøker. Også får man i tillegg litt pause fra data og tv. Når det går mot vinter, så blir det ofte til at du har dager du sitter inne og bare kjeder deg, og da kan du jo like så godt lese en god bok, det er jo koslig. 

♥ Ikke slutt å trene bare fordi det blir kaldere. Jeg har før vært sånn "Nei, jeg orker ikke å jogge ute siden det er så sinnsykt kaldt". Men jeg skal bli flinkere på det, det er jo bare å kle på seg litt mer, bare ikke for mye så du koker over som en vulkan. Det som er deilig med å jogge når det er kaldere ute, er når du kommer inn igjen og kan ta en lang og varm dusj. 

 

Hva syns du om tipsene? 

8 kommentarer

Emma Sofie

16.09.2012 kl.16:02

Det skal jeg huske!

Linn - Hund, foto og hverdag

16.09.2012 kl.16:02

Gode tips =) Jeg elsker å krype under pleddet med kakao og en god bok <3 Ellers er det også deilig med et langt og godt bad (eller en varm dusj om man ikke har badekar)

Ida

16.09.2012 kl.16:04

Bra tips :)

Emma Cecilie

16.09.2012 kl.16:15

Fine tips!<3 Men jeg kan ikke jogge når det blir -10 grader:(

Ann Iren

16.09.2012 kl.16:27

Bra tips <3 Disse skal jeg prøve! :)
bra tips :D

Anna Charlotte

16.09.2012 kl.17:01

prøver å få tid, men rekker ikke så mye :P

LifebyCamilla

16.09.2012 kl.22:42

bra tips! kommer til å gjøre flere av de i høst kjenner jeg meg selv rett :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits