Ukens Spørsmål #4

Heihei ♥

Har fått en del spørsmål på bloggen for tiden, så her er da ukens spørsmål! Om det er noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre i kommentarfeltet, jeg svarer på alt. 

Hvor ser du seriene?:) Du kan laste ned tv-serier på thepiratebay.se

Hvordan får du det til åå stå HEr også kommer du rett inn på bloggen? Dra over teksten som skal være linket, og så trykk på en sånn lenke knapp vedsiden av der du laster opp bilder i innlegg. Også fyller du inn nettadressen der, og voila

hvilket redigeringsprogram bruker du? Jeg bruker imovie og final cut pro til å redigere videoene mine. Kommer an på om jeg bruker macen eller imacen.

Hvor redigerte du/ fikset på headeren ? Jeg bruker photoshop cs5Synes du selv at du har lys stemme? Nei, jeg syns jeg har mørk stemme.. Derfor så snakker jeg ofte litt for lyst noen ganger på video, for jeg prøver å ikke høres helt trøtt ut, men så blir stemmen min helt fucka. 

Hvor mange lesere pleier du å ha om dagen? Mellom 200-400 lesere. Det meste jeg hadde for noen dager siden, var 415, nå for dagen har jeg rundt 220-250.

Har du noen gang snusa eller røyka? Ja og nei

På en skala fra 1 til 10, hvor pen synes du selv at du er? Æsj, det kommer an på i hvilken situasjon jeg er i. F. eks så føler jeg meg mye penere når jeg har fått god tid på å fikse eller pynte meg, enn når jeg står opp om morgenen og bruker bare 30 min på alt, da går skalaen som regel litt lavere. 
Kan du legge ut en video der du danser? Kanskje sammen med Sofia? :) Kanskje det. 

Kan du, Sofia og Didrik ha en videoblogg engang? Så vi får høre stemmen til Didrik? Hahaha, hva skjer med Didrik-stalkere? Tror ikke han gidder det, men han kan sikkert være med i noen sekunder en gang så dere kan høre den sexy stemmen hans, haha. 

Røyker du...?, Er det ekte røyke røyk eller er det bare kulde?? :), Røyker du??, RØYKER DU????????????, Røyker du?, Røyker du!?!?, Woow, du røyker?, Røyker du?, Jeg vet at det er veldig mange som har allerede komentert dette, men røyker du ? vær så snill og svar :) Haha, nei jeg røyker ikke. Det var ikke røyk fra en sigarett eller kulde, det var bare røyk som jeg pustet inn i lungene, kan sikkert vise dere hvordan jeg gjør det en gang. Ny header for hver måned? ;) Seff! 

Har du lest dagboka til Regine Stokke? Nei, det har jeg ikke. Jeg leser helst fantasy eller kjærlighet ♥ ♥

jeg husker ikke helt hvordan kamera du har? Canon eos 600dgår det bra med deg nå en da i dag? Takk som spør, har det supert for tiden. Untatt når det kommer til trening nå da, føler meg så sykt lat. Ellers så har jeg det bra, med mange flotte mennesker og venner rundt meg. Mye som skjer i hverdagen min som også aldri kommer ut på bloggen min, dette er jo ikke en dagbok. 

Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage skjortevideo? Kan vel ta noen bilder en gang da, men nå er jeg for trøtt. 

 

Noe mer dere lurer på til neste gang? 


10 kommentarer

Mathilde

21.09.2012 kl.22:26

skal dere ikke legge ut TGIF- SHOW i dag? :)

SILJE - Inspirasjon og hverdag

21.09.2012 kl.22:26

Bra svart :)

Emma Marie

21.09.2012 kl.22:29

Fine svar! :-)

Retter du håret ditt? elr er det naturlig rett? :-)

Hva er det du liker best ved Sofia og Didrik? :-D

Pia

21.09.2012 kl.22:30

Du er så pen! : -)

mel- livet som psykisk syk

21.09.2012 kl.22:36

bra svart :D

Emma

21.09.2012 kl.22:37

Mathilde: Jeg skrev om det tidligere idag på bloggen, Sofia har blitt syk så da fikk vi ikke filmet noe :(

Cathrin

22.09.2012 kl.10:52

bra svart! :)

Mathilde

22.09.2012 kl.12:53

åkei. beklager. hadde ikke lest det andre innlegget. Håper Sofia blir fort frisk da :) gleder meg til neste episode !!

hei

23.09.2012 kl.16:45

hva heter bloggen til sofie? :)

du er pen! :) <3

23.09.2012 kl.22:49

Når legger du ut inlegget om hvorfor du og endre ikke er sammen lengere?
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits