Ukens Spørsmål #5

Heihei ♥

Her kommer svarene på ukens spørsmål nr. 5. Jeg filmet inn svarene på en video, men det ble mye tull siden Enya og Sofia ble med på innspillingen, så ikke ta alt så serriøst, men alle svarene er riktige altså. Men siden jeg har fått noen flere spørsmål etter jeg filmet inn, så er de første spørsmålene på videoen, og de nyeste ligger under skriflig. 

 

Hvilken linse bruker du? Jeg bruker canon 50 mm 1.4

Kan du forklare hva singel og dobbel og alt det der er for noe? Og hvordan dansekonkuranssene deres foregår? :) Singel er at man danser alene, og i dobbel så danser man med en annen. Det arrangeres masse konkurranser i året, og det er da alle danseskoler/klubber i Norge som kan være med. En konkurranse blir f. eks lagt av på en dag, og dagen blir da inndelt i alle nivåene. Altså jeg er litt øvet, så da har man et spesielt tidspunkt man skal komme for alle litt øvet. Og da er det som oftest dobbel først og så singel, også kan man være med på slow og, det er at man danser sakte "singel". I nivåene blir man også delt inn i klassenivåer, så da danser jeg som oftest i 16 + klassen. Også starter man med den minste aldersklassen, også er det 16 + til slutt, altså de eldste. Først har man oppvarmings runde, så 2 try, altså de som ikke fikk nok poeng fra dommerne til å komme videre fra første runde, får et nytt forsøk. Så er det som oftest semi finale, og så finale til slutt. Det kan være 2. runde og kvartfinale osv hvis det er veldig mange med i aldersklassen. Hvis du danser bra og får poeng av dommerne, som står spredt ut på gulvet og ser på deg danse, så kan du komme til finalen også får man en plassering. Etter plasseringen man får, får man også poeng. Poengene brukes til å rykke opp i nivåene for hvor flink du er. Hvordan vi danser: Vi danser hver vår "dans" som vi kaller singel, og da danser vi rundt på gulvet, og hvis man er champ kan man også danse spot, og da danser man helt alene på gulvet. Håper dere skjønte hva jeg mente, det er vanskelig å forklare alt! 

Hvor er skjorten til søtstren din fra?altså den hun har på seg i starten av videoen ? :D Monki

Kjøper dere maten med deres egne penger? Ja selvfølgelig

Hvem sin leilighet er det? Noen dere kjenner sin, eller leier dere for noen dager, eller har en av dere leilighet? Det er vår leilighet :) 

Hvorfor er dere i Oslo? Er det liksom bare for "moro skyld" eller skal dere noe spesielt der? Bare for moro skyld, fordi vi ville ha noe å gjøre i høstferien, også er søstra mi i Frankrike så da var leiligheten helt ledig. 

Hva syns du om videoen og svarene? (Hvis dere lurer på noe mer til neste uke, så bare spør i vei om hva som helst!)

5 kommentarer

Ida

07.10.2012 kl.17:20

Heldige :) (som fikk bo i Oslo altså)

May-Teresa

07.10.2012 kl.17:24

bra svart :-)

kamadahl

07.10.2012 kl.17:36

Kjempe bra svart =)

håper dere koste dere i Oslo i ferien :)

auroraxd

07.10.2012 kl.17:55

bra svart emma!

kan du ha må gjørevideo?

hva syntes du om bloggen min?

hvem blogger leser du fast?

har du kost deg i høstferien?

har du instagramm? hvis du har det hva heter du?

klem fra aurora

jannilanni

07.10.2012 kl.18:12

hehe
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits