day 17

Heihei ♥

Nå øver jeg til prøven i morgen, og det er ærlig talt ikke mye å lese på. Under 10 sider? Med bilder på alle sidene, haha. Men jeg må fortsatt huske alt sammen da. Her får dere day 17, i 30 days challengen min, som er ♥ 10 ting om deg selv! 

Jeg er en ganske omtenksom person, for jeg setter ofte andre foran meg selv. Jeg er veldig ofte mer opptatt av hvordan andre har det, og jeg deler alltid. 

Noen ganger tror jeg nesten at jeg lever i en tv-serie, og jeg har ofte lyst til å gjøre det slik som de gjør i tv-serier, som f. eks å ta skikkelig hevn på noen som har gjort noe dumt eller slemt mot meg. 

Jeg vokser fortsatt. Mange sier at man slutter å vokse når man har kommet i puberteten, men det er f*** meg ikke sant, jeg har nemlig voksekramper hele tiden, og det gjør sykt vondt.

Jeg hadde aldri overlevd uten tv-serier, bøker og iskrem. Og ja for hellsike, det heter isKREM, ikke is.. 



Jeg er skolenerd, får bare 6'ere. Neida, ikke bare, men veldig mye, får jo 4 og 5'ere og, også kommer jeg sikkert til å få 2 på gym prosjektet etter jul, haha. 

Jeg sier hele tiden at jeg skal bli sunn, men det går bare ikke. Nå har det endt med at jeg har blitt mer usunn enn før, og jeg har gått opp i vekt siden skolestart, haha. Men jeg går fort ned igjen hvis jeg kutter ut godteri hver dag, og starter å jogge igjen :) 

Jeg hater, hater, hater, hater HATER langrennski. Hva er meningen med det? Det er tungt, kjedelig, og du må komme deg opp bakkene selv, 0 heis.


Slalom forever! ♥

Jeg vedder meg meg selv på at jeg ikke får lappen på 18 års dagen min. Ikke at jeg satser på det heller, for jeg har ikke akkurat blitt helt proff i bilkjøring enda.

Jeg har bra selvtillit, og det tror jeg er mye takket være bloggen faktisk! Siden dere alltid har vært så supre og kommer med masse fine komplimenter hele tiden. Jeg er ikke redd for å gå med hva jeg vil, eller si hva jeg mener. Jeg er faktisk også veldig ærlig med folk, litt for ærlig noen ganger. 

Når jeg blir nervøs, så får jeg latter anfall noen ganger. Jeg kan begynne å le av ingenting, også føler jeg at jeg må på do 100 ganger. Hater å være nervøs! 

Har du noe til felles med meg? 

5 kommentarer

Caroline

17.10.2012 kl.21:17

Den andre tingen, herregud.. Haha, vi er utrolig lik .
ja, vi har litt tilfelles! :)

Emilie Toen

17.10.2012 kl.22:25

har litt til felles :)

Tina Hansen

18.10.2012 kl.10:58

Hei Emma. Hvis du har fulgt med på Marte sin blogg, så har hun det litt tungt fortiden.

Ville du laget et innlegg om at hun er utvekslingsstudent osv? Hun vil jo ha litt lesere og det er jo spennende å se hvordan man har det i USA og hvordan det er å være utvekslingsstudent.

Tror hun hadde satt stor pris på det og siden du har så mange lesere tenker jeg det hadde vært fint. Hun er jo på en måte en venninne for deg også, ikke sant.. Haha:-)

Emma

18.10.2012 kl.14:40

Tina Hansen: Ja, det kan jeg selvfølgelig! Har tenkt på det før, siden jeg følger med på bloggen til Marte fast og er jo en venninne av henne ja :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits