En tirsdags kveld

Heihei ♥

Det ble litt dårlig blogging i går, men jeg har en superbra unnskyldning. Jeg sovnet. Haha! Etter skolen så trente jeg med Sofia, og så leste jeg til en prøve, og etter det så bare sovnet jeg på sengen, og våknet igjen 23.00, og da la jeg meg bare igjen. Nå sitter jeg med skolearbeid igjen, og jeg prøver å få det fort ferdig. Når jeg er ferdig med det så skal jeg helt klart se på en ny episode av Gossip girl! ♥


Jada, jeg vet, sminkefri sier vel alt Nå begynner det endelig å bli varmt her inne på kjøkkenet, siden vi nettopp har tent opp peisen. Det er alltid så koslig å fyre opp i alle peisene hjemme. 

Hva gjør du på en tirsdags kveld? 

7 kommentarer

Stian

23.10.2012 kl.17:27

Har fyrt opp i alle peisene her hjemme også! Dritkos :)

Akkurat nå sitter jeg og leser gjennom blogger :p

andrevandre

23.10.2012 kl.19:34

høres ut som en deilig dag :) ha en fin dag videre og jeg er kjempestorfan av bloggen din :)

Aleksandra H.P

23.10.2012 kl.20:38

nice:))

martinexo

24.10.2012 kl.21:22

Fine bilder !

camilla.

27.10.2012 kl.02:50

Rå kul blogg med fine bilder :D Jeg og samboeren min flytter til fredrikstad 1des fra bodø og da lurer jeg på om du har noen tips om hva man kan gjøre på fritiden der? :D

Emma

27.10.2012 kl.13:27

camilla.: Takk :D Åh, hmm i Fredrikstad så kan du jo: dra på shopping senteret Torvbyen, der har vi en del butikker, og også noen cafeer. Også har vi gågaten der det er mcdonalds, og flere butikker. Og der ligger det steder som kebab house, nellys kebab, chang cheng (kinesisk) osv som mange henger og drar til for å spise. Også er det vel noen nattklubber her som buddha beach club eller noe, jeg vet ikke så mye om dem. Hvis du er interresert i fotball så ligger stadion på kråkerøy siden, og det er ikke langt å gå fra selve byen. Også er det fredrikstad bibliotek hvis du liker å lese, også fredrikstad kino som er i enden av gågaten, mot biblioteket. Også er det blå grotte der det skjer forestillinger, konserter osv, og rett ved kinoen ligger Verdensspeilet som er den beste cafeen her, og peppes pizza. Også kan man jo alltids ta seg en joggetur i parkene som ligger litt rundt omkring her, men det passer best hvis man bor inni byen da. Hvis det blir kjedelig i fredrikstad kan man jo alltids dra til sarpsborg der det er bowlinghall, badeland osv.. :P Også kan man jo ta toget til oslo for å shoppe, det tar jo bare 1 time med tog :D Si ifra hvis du lurer på noe mer da, håper dette var bra nok tips ;)

camilla.

27.10.2012 kl.13:41

Tuuusen takk for et kjempe bra svar, kinoen skal jeg få prøvd veldig snart også håper jeg det skjer noe kult i den blå grotte med forestillinger eller konserter :D Dette var skikkelig snilt av deg og mange gode tips :) Ha ei fin helg videre søta !
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits