Svarene på Spørsmålsrunden del 1

Heihei ♥

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålsrunden, del 1, skriflig. Del 2 kommer da på video. Jeg har egentlig filmet alt på video, men videoen ble så dårlig så jeg skal filme del 2 på nytt. Og som sagt så svarer jeg helt ærlig. 

Hvorfor blogger du? Fordi jeg liker å dele en bit av hverdagen min og bilder med andre, og med blogg så får man også mange fine tilbakemeldinger. 

Hvilke blogger leser du? krisssy, mathildewh, andreabadendyck, voe, soffas...

Hva liker du med bloggen min? Du virker veldig positiv med bloggingen din, og skriver ganske bra

Er du glad i meg? Nei, sorry men jeg kjenner deg ikke. Jeg er jo glad i bloggleserne mine på en måte, men ikke på samme måte som med venner og familie. 

Hva liker du å blogge om? Outfits, videoblogger, mote og hverdag

Hva inspirerer deg? Det er veldig mye! Får mye inspirasjon fra andre blogger, weheartit, personer rundt meg osvHva liker du mest og minst med å blogge? Det jeg liker mest er når jeg får masse fine tilbakemeldinger fra dere herlige leserne, og minst; når jeg har 0 lyst til å blogge, og 0 inspirasjon

Hva heter bloggen til Sofia? Soffas.blogg.no

Hva gjør du nå på fritiden? Trener (danstrening, jogger, trener hjemme), blogger, er med venner, sløser bort tiden i byen og shopper. 

På Glemmen vgs, som du går på, starter dere både sent og tidlig lissom? Jeg starter 08.10 hver dag, men jeg tror det er noen andre klasser som starter senere også. Men vi har forskjellige tider for når vi slutter da, vi slutter både sent og tidlig. 

Har du kjæreste? Nope

Kan du lage må gjøre video? Bare hvis jeg får med noen på det, og hittil har jeg spurt Sofia, og hun blir ikke med på det

Favoritt mat? Spaghetti bolognese og pizza

Favoritt antrekk? Endrer seg ofte da, men dette for øyeblikket.. Favoritt sko? Tells tøflene mine? 

Har du et godt forhold til foreldrene dine? Ja, et veldig godt forhold. Er god venn med begge to, krangler ikke akkurat mye med dem, veldig sjeldent, også deler jeg utrolig mye med mamma. Forteller henne utrolig mye, mer enn jeg tror de fleste gjør med foreldrene sine. 

Er du fornøyd med utseende ditt? For det meste, ja. Når det gjelder ansiktet altså. Men jeg har jo alltid noen nedtur dager som alle andre, der alt bare ser stygt ut uansett hva. 

3 positive og 3 negative ting om deg selv? Positive: Jeg er veldig omtenksom, så jeg tenker alltid på hvordan andre har det rundt meg, før meg selv. Jeg har bra? humor, eller hvertfall sans for humor. Hater kjedelig hverdager, så om en dag blir kjedelig, så kommer jeg ofte med noen morsomme kommentarer eller ja, dere skjønner. Også er jeg.. smart... sykt smart, iq'en min er sikkert på 3000 (tror ikke det fins:)) Negative: Jeg klarer ikke å holde meg til mine egne mål, f. eks hvis jeg sier at jeg SKAL være sunn hele denne uken, så går det ikke. Jeg kan også være sjefete og negativ noen ganger, aner ikke jeg. 

Kan du og Sofia ha flere videoblogger ilag? Jeg syns 1 gang i uken holder! 

Har du det bra? Takk som spør :) Ja, jeg har vel det! 

Er du tante? Nei as, tror ikke Didrik og Sofia er klare for barn enda, som bare er 16.. Og når Sara får det, det aner jeg ikke. Men er hvertfall ikke det nei!

Favoritt klesbutikk? Zara og Bik Bok antar jeg. Favoritt godteri? Rosa bananer, hvite puffer, mm, maltesers. 

Kjole eller bukse? Begge deler!

Genser eller t-skjorte? T-skj.... Begge deler, hehe

Hva er det beste med skolen du går på? Vi gjør ting vi interesserer oss for, hvis du har valgt riktig linje da, det er bra miljø på Glemmen, alle respekterer folk for den du er, uansett om du er homse, lesbe, freak, nerd, transe osv osv. (Ja vi har alle disse "type" folkene på skolen også), også har vi bra kantine! 

Hva er det beste med vennene dine? At de aksepterer meg for den jeg er, og at jeg kan stole på dem og ha det gøy med dem. 

Hvilken mobil har du? Htc hero stygge bæsj. Skal få iphone 5, holder på å spare, noe jeg suger til Unnskyld språkbruket

Hvor kjøper du klærne dine? Zara, H&M, Bik Bok, Monki, Weekday, Gina Tricot, Carlings, Urban, Cubus, Lindex, Pieces osv. 

Yndlings farge? Rosa power forever! 

Hvilken karakter får du oftest?  I fjor fikk jeg mest 5 og 6'ere :))) Håper på det samme i år, men jeg syns alt er mye vanskeligere i år. Men hittil har det vært mest 5'ere.Det var da del 1 av svarene på spørsmålsrunden! Hvis dere lurer på noe mer, så er det bare å spørre under så tilføyer jeg det til når jeg skal svare på video. Men nå må jeg gjøre ferdig en samf. fag lekse, har "brukt" flere timer på den nå, haha. Har jo sett på Gossip girl, spist og blogget innimellom leksene også da.

Hva syns du om svarene?  

12 kommentarer

Aurora

23.10.2012 kl.20:47

Kjempe bra svar! :)

Judit

23.10.2012 kl.20:51

Bra!

Jenni

23.10.2012 kl.20:54

bra svart :-)

May-Teresa

23.10.2012 kl.21:16

bra svart!

♥Katja♥

23.10.2012 kl.21:28

Bra svar! du er så utrolig pen!

amandafo

23.10.2012 kl.21:50

så bra svart :) og så vakker du var!

<3 SadafsWords

23.10.2012 kl.22:16

Bra svart!

Emilie

24.10.2012 kl.10:33

bra svart!

Aleksandra H.P.

24.10.2012 kl.14:57

Bra svart:)
kule bilder!! :) Likte det siste , heheh! Veldig fint anntrekk og brae svar :))

anne emilie andresen

24.10.2012 kl.17:30

1. Når dere var i Oslo, hvem bodde dere hos, hotell alene osv?

2. Hvis man tar D&H, hvilke fag har man samme som de som går på studiespess? Altså i vg1, vg2 og vg3? Eller driver man med bare design i alle de årene? Hørte at du snakket om samf, og det har de som går i vg1 studiespess. Kan du fortelle litt om det? Jeg starter nemlig på vgs til høsten :)

<3 SadafsWords

24.10.2012 kl.19:40

Fine bilder! c:
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits