DR 9 Black and White

Heihei ♥

Unnskyld for det med T.G.I.F episoden, men det er bokstavelig talt ikke min feil. Først så funket ikke videoen pga. en sang i videoen, så videoen kunne bare bli sett i Sudan (hva søren?), så jeg måtte redigere og laste opp hele episoden på nytt. Men så har jeg også hatt problemer med nettet hele helgen, så nettet krasjet under 2. gang av opplastningen. Så krasjet det igjen og igjen, og nå laster jeg opp videoen for 5. gang på youtube.. Men så jeg håper videoen funker helt normalt etterpå når den er ferdig, og hvis den gjør det så betyr det at dere kan se episoden i kveld! 

I går var jeg jo på dansekonkurranse, Black and white. Da kunne vi ikke danse i drakter, men i bare vanlig svart/hvitt treningstøy. Jeg og Sofia var bare med i singel, og jeg kom på 5. plass og hun kom på 2. plass!!! Kjempe fornøyde. Med en gang jeg kom hjem fra konkurransen så var jeg i bursdag, og bilder fra kvelden kommer senere. 

Hva syns du om bildene? 

3 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

11.11.2012 kl.17:35

Fine bilder :)

Judit

11.11.2012 kl.17:39

Fine

camilla

11.11.2012 kl.19:43

Gratulerer med plasseringen :D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits