Good Night

Heihei ♥

Dette har vært en lang og slitsom dag. Ikke slitsom som i at jeg har hatt masse å gjøre, for det har jeg ikke. Etter skolen har jeg bare sittet foran tven og strikket masse til en skoleoppgave som jeg må få ferdig. Men jeg er bare så utrolig sliten uansett, og jeg gleder meg masse til helgen, spesielt fredag siden da skal jeg på premieren av den siste Twilight filmen!! Det er trist at det er den siste filmen, men jeg gleder meg masse forde. 

Men nå legger jeg meg til å sove! I morgen så er det heldigvis kort skoledag, men så er det jo trening etter skolen. Det blir hvertfall deilig med en lang, god søvn nå, så god natt!

Noen andre enn meg som er veldig slitne for øyeblikket? 

4 kommentarer

Charlotte Helgesen

14.11.2012 kl.23:11

Jeg er utrolig sliten! Sovner for tidlig, våkner om natta... Dagen er ødelagt osv.. :( Bare trøtt og sliten - orker ikke en dritt

Lena Adele

15.11.2012 kl.13:32

Elsker headeren din! sykt fresh, og du er utrolig pen :-)

Emma

15.11.2012 kl.15:35

Lena Adele: tusen takk! :D bare lurer på en ting, siden det er noe veldig kjent med deg, kjente ikke du Endre eller noe? :P

Cathrin

15.11.2012 kl.16:52

Finefine bilder :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits