Ukens Spørsmål #6

Heihei ♥

Nå er jeg ca. endelig ferdig med strikkeoppgaven, og nå har jeg så vondt i ryggen av å ha sittet og strikket så lenge! Nå skal jeg ta en deilig dusj og så skal jeg bare se på tv og sove. Savner senga mi. Her er ukens spørsmål, håper dere får bra nok svar! 

Vet du om noen bra sider man kan se filmer på?:) thepiratebay.se, men der må man laste ned filmene

Hvorfor er du og Sofia sa pene?? Utrolig misunnelig på dere <3 Vi var født sånn, daha.. Haha, tulla, men ja tusen takk hvertfall! 

Hvilket redigeringsprogram bruker du/ anbefaler du? :) Jeg bruker og anbefaler Photoshop CS5. 

Er det noe sånt at man får bedre poeng for kostymet? På dansinga, nei, det tells ingenting. Men det er bare vanlig å bruke dansedrakter når vi konkurrerer, akkurat som de på skal vi danse som bruker super-glitrende kjoler! Også kan man bruke mer "blinget" drakter jo bedre nivå man kommer i på dansinga.

Kan du filme dansinga? Filmer ofte på konkurranser, men gidder aldri å sette sammen til en video. 

HVor har du kjøpt den toppen/genseren????????? Den er Sofia sin, fra Bik Bok! Du er så utrolig flink til dette å sette sammen bilder og sånne ting. Kunne du hatt en video på det? <3 Ja det kan jeg ha! Men må først laste ned et bedre program på macen til å filme mac-skjermen min. 

Jeg går i 10. klasse nå, og lurte bare på hva snittet for å komme inn på D&H er (videregående) ? =) Det er ikke så høyt! Er ikke helt sikker hvor høyt det er, men på Glemmen tror jeg ikke det er mer enn 3, jeg tror også noen som gikk på linjen min i fjor kom inn med 2 komma ett eller annet. Men det kan være forskjellig fra skole til skole, jeg hadde hvertfall 4.5 ca på ungdomsskolen. 

Er det gøy på design og håndverk? Jaa

Hva skal du bli etter at du har gått der? Etter 3. året på vgs så vil jeg gå på designer skole i Danmark og så bli klesdesigner selvfølgelig ♥

Anbefaler du folk å gå der? Ja, hvis du liker å jobbe med kreative ting, tegne, sy klær, strikke, fikse/klippe hår osv. 

Forresten kan du/dere forklare hvordan man "deler" videoene på mac i IMovie? <3 Det skal jeg også lage en video på.

Hvor er skjørtet og toppen fra? elsk! Skjørtet er fra Indiska og toppen er fra Bik Bok. 

Bra nok svart? Lurer du på noe til neste gang? 

6 kommentarer

f0ryou

29.11.2012 kl.21:39

Så fine bilder. Gode svar :)

stineelove

29.11.2012 kl.21:39

Pen du er!

linevero

29.11.2012 kl.22:42

Kjempe gode svar! :o)

30.11.2012 kl.17:45

Kan du linke utro-innlegget med Endre?

Cathrin

30.11.2012 kl.20:58

Fine bilder! :)

arsumako

02.12.2012 kl.20:44

fine bilder!<3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits