Ukens Spørsmål #8

Heihei ♥

Jeg har fått en del spørsmål i det siste, og nå har jeg samlet de opp for å svare på alle i et innlegg! Jeg kaller det ukens spørsmål, men jeg får ikke så mange spørsmål at det er nødvendig at jeg svarer hver eneste uke.

kan du lage en video der du viser hvordna du lager design og sånnt ? :) Haha nei, orker ikke å filme meg selv lage blogg design i minst 5 timer! Hvis du vil lære deg å lage blogg design så bare foreslår jeg at du googler blogg html koder, også kan du bare kopiere og lime litt, prøve deg fram, det er sånn jeg har lært det. (Nå kan jeg selvfølgelig en del koder utenat da, trenger ikke å google alt jeg gjør).

Hvem er de guttene i videoen? Det er broren min, Didrik, og kameratene hans Herman, Jørgen og Jens.

er dere tvillinger? Jeg og Sofia er ikke tvillinger nei, men Sofia OG Didrik er tvillinger!favoritt blogg? Det må nok bli krisssy

Koster det mye for redigeringsprogrammet? Hvis du betaler for det ja, da koster det masse. Du kan gå inn på adobe.com eller noe og sjekke ut prisene selv. 

kan du ha julegave video? <3 / Kan du ha video om hva du fikk til jul? Ja, jeg skal lage det, men den kommer ikke ut før jeg kommer hjem, for her på hytta er nettet helt elendig.

kan du legge ut bilde av hele TV`n?:) Det er jo bare en tv da, men javel


Jeg så at du hadde lagd header til sophie så jeg lurte på om du ville lage en til meg? :) Jeg aner jo ikke hvem du er da, men du kan sende meg en mail på: em_cb95@hotmail.com - det er der jeg tar imot bestillinger, haha, men har en del andre bloggere på venteliste når det gjeldr både design og headere nå!

Kjempe fin kjole, hvor kjøpte du den?<3 Tusen takk! Den har jeg sydd selv, så kan ikke kjøpes noen steder.

hvorfor byttet dere kanal?? Sofia klarte å opprette en ny youtube kanal med et "uhell", men den nyeste episoden ligger nå på den vanlige kanalen vår, så vi har egentlig ikke byttet.

Kan du ikke ha konkurasje på bloggen din snart! :) ? Jo jeg tenkte å ha en nå på nyåret.

fin på håret! kan du vise hvordan du lager det? :) Kan godt lage en video til det!

Svarene på spørsmålsrunden kommer også ut når jeg kommer hjem! Skal nemlig svare på dem på video. 

Hva syns du om svarene? Noe du lurer på til neste gang?

6 kommentarer

Binta Krogh -

28.12.2012 kl.14:03

kan du vise bilde av tvillingen til Sofie?

Sara Raknes

28.12.2012 kl.14:11

bra svar :)

May-Teresa

28.12.2012 kl.14:17

bra svart!

Dorthea Olsson

28.12.2012 kl.14:39

Utrolig bra svar♥

Ronja

28.12.2012 kl.17:08

Såå søt du er!

Hvor mange lesere har du?

Ann Iren

28.12.2012 kl.22:15

Fine bilder :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 19 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits